El CF Parets, primer finalista de la Copa Catalunya Amateur
Copes | 20/08/2017
Més de 200 espectadors han seguit en directe la victòria del Parets per 0 a 2 al campdel Marca de l’Ham.

El CF Parets ha aconseguit el bitllet per disputar la final de la Copa Catalunya Amateur després d’imposar-se per 0 a 2 a l’UE Marca de l’Ham. Abans de començar el partit, s’ha guardat un minut de silenci en record a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils. Amb més de 200 aficionats a les graderies, el Marca de l’Ham ha saltat a la gespa amb la intenció de dominar el partit. En els primers minuts de joc, el conjunt figuerenc s’ha aproximat amb perill a l’àrea rival, però el porter Serrano i la defensa paretana han aconseguit mantenir el 0-0. A partir d’aquest moment, els visitants han donat un pas endavant i també han generat ocasions de gol. Quan faltaven pocs minuts per al descans, Litus Ferrer ha transformat un penal per avançar el Parets.

A la represa, el Marca de l’Ham ha continuat gaudint de la possessió de la pilota, però ha tingut dificultats per inquietar el Parets, ben plantat en el terreny de joc. Amb un joc associatiu i ràpid, els figuerencs han provat de posar en problemes a l’equip vallesà, que ha defensat amb encert i ha esperat la seva oportunitat al contraatac per sentenciar el duel. Al minut 85, els de David Parra han encarrilat la final amb un potent xut de Daniel Martínez ajustat al pal. D’aquesta manera, el Parets disputarà la final de la Copa Catalunya Amateur el proper 26 d’agost. El Begues i el Borges Blanques disputaran demà, 20 d’agost, la segona semifinal a partir de les 19.00 hores.