El CFCS Juan XXIII, prioritat social i formativa al barri de Les Arenes
F. Base | 07/12/2017
El programa +KESPORT! ha ajudat a aquest club de Terrassa a inculcar als jugadors una sèrie de valors per a respectar-se mútuament i gaudir plenament del futbol.
El CFCS Juan XXIII, prioritat social i formativa al barri de Les Arenes

El Club de Fútbol Centro Social Juan XIII, a Terrassa, interpreta exactament la seva dimensió d'entitat social bolcant els seus esforços en oferir al barri de Les Arenes una oportunitat per a què tots els nens i nenes puguin jugar a futbol i enriquir la seva formació amb un aprenentatge educacional més enllà del propi exercici físic i de la competició.

El club que presideix Francisco José Martínez, juntament amb un reduït equip directiu, ha transmès el seu agraïment per poder participar en el projecte +KESPORT!, capaç d'inculcar en els jugadors i jugadores una sèrie de valors molt importants per a ells, a més de divertir-se amb una de les coses que més els agrada en el món, que és jugar a futbol.

El coordinador esportiu del club, José Mancebo, està convençut de la bonança d'aquesta campanya perquè es posa l'accent en aspectes com el respecte i en aquest conjunt d'habilitats per a la vida desenvolupades per +KESPORT !. "En aquest primer any estem anant pel bon camí", concreta, revalidant el compromís del club i entenent que la continuïtat és clau per recollir més beneficis de la tasca a realitzar durant l'estrena del projecte en aquesta gran prova pilot en què han participat 72 clubs de la Federació Catalana de Futbol, ??patrocinadora del projecte juntament amb la Secretaria General de l'Esport i el suport de les diputacions en totes les demarcacions. "Ens sembla un programa molt adequat per als jugadors i per als entrenadors, per aprendre tots plegats fent alguna cosa diferent del que és habitual", diu Jonathan Valverde, un dels tècnics.

El CSFC Juan XXIII, a més d'un equip Sènior a Tercera Catalana, manté en actiu un equip Juvenil, un Cadet, tres Infantils, cinc Alevins, quatre Benjamins, quatre Prebenjamins i un femení. La seva conclusió sobre +KESPORT ! és que consciencia els jugadors sobre com enfocar el futbol i on i com identificar aquests valors que es reforcen, a més de projectar un nou horitzó en l'àmbit de la convivència que genera el futbol.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.