El Club Esportiu González-Serra promou el respecte com a valor primordial
F. Base | 29/11/2017
El sentit d'equip i el respecte han sortit guanyant a les files d’aquesta entitat de Terrassa gràcies a la implementació del projecte +KESPORT!.
El Club Esportiu González-Serra promou el respecte com a valor primordial

Jordi Serra és el jove president d'aquest club de Terrassa que es vol dirigir especialment a l'aspecte formatiu integral dels infants per la via generosa, pràctica i eficaç que és el futbol, ??un esport amb una força social i educativa fora del comú. "Nosaltres treballem des dels Prebenjamins, 'els Patufets' com anomenem els nens per sota d'aquesta categoria, als Infantils i, mitjançant el manual que ens va oferir +KESPORT!, hem aplicat la metodologia del programa seguint les instruccions i el criteri del coach. La veritat és que hem observat una millora substancial en la cohesió dels grups i en l'àmbit del respecte cap als companys d'equip. També hem pogut ampliar els recursos dels propis entrenadors a l'hora de preparar i realitzar els entrenaments. Es podria dir que hem deixat enrere la monotonia dels entrenaments", afirma Serra.

Per la seva banda, la responsable de la coordinació tècnica del CE González-Serra, Alicia Gudiño, admet que "era necessari un projecte d'aquest tipus per part de la Federació Catalana de Futbol, tant en el futbol sala com en el futbol. És evident que l'actitud, els comportaments i l'entorn del futbol dins i fora dels terrenys de jocs i els propis clubs exhibien una mancança a nivell d'educació, formació i d'hàbits".

Un dels entrenadors, Álex Díaz, coincideix també en el fet que "per sort, en aquest club ja estàvem en aquesta línia. Amb +KESPORT! el que ha passat és que hem treballat amb una guia i uns criteris concrets", diu. Per al coach de +KESPORT! Marc Revuelta, l'objectiu ha estat enriquir els entrenaments amb exercicis que, a més, han vingut seguits d'una reflexió, procés que permet interioritzar i absorbir els objectius del programa.

Els pares també han entès el seu paper, aportant comprensió i esforç a l'hora de reprimir aquest instint competitiu per sobre de la resta dels aspectes educacionals. Els ha agradat i han afavorit la seva pròpia convivència i la dels jugadors, entre ells i davant els rivals. Els ha interessat especialment l'ajuda que ha ofert +KESPORT! als petits futbolistes a l'hora d'identificar conflictes i prendre decisions.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.