El col·lectiu arbitral de Futbol Sala al costat dels campus dels clubs federats
FS Notícies | 12/07/2018
Els dos àrbitres de Primera Divisió Nacional de Futbol Sala, Francesc Garcia-Donàs i Miguel Moreno, visiten el campus del CCR Castelldefels-Gavà i del FS Parets, respectivament, apropant el col·lectiu arbitral als jugadors.
El col·lectiu arbitral de Futbol Sala al costat dels campus dels clubs federats
CCR Castelldefels-Gavà

Durant l’estiu són molts els clubs federats que organitzen campus. En aquests, moltes entitats aprofiten per convidar a tècnics o jugadors consolidats per a què visitin els jugadors inscrits i els hi puguin donar consells i pautes des de la seva experiència professional. Unes visites que sempre són molt ben rebudes.

El CCR Castelldefels-Gavà i el FS Parets són dues entitats que en els seus respectius campus han volgut donar un pas més enllà i han convidat al Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala, per tal de tenir una nova visió que oferir.

CCR Castelldefels-Gavà

D’aquesta manera, l’àrbitre de Primera Divisió Nacional de Futbol Sala, Francesc Garcia-Donàs, s’ha desplaçat fins a Gavà per assistir a una nova jornada del Campus CCR, on tots els nens i nenes participants estant tenint l’oportunitat de conèixer el futbol sala des de diferents àmbits. Un d’ells ha estat l’arbitral, on Francesc Garcia-Donàs ha pogut resoldre la gran quantitat de dubtes i inquietuds que s’han plantejat.

FS Parets

Per altra banda, Miguel Moreno, també àrbitre de Primera Divisió Nacional de Futbol Sala, ha estat convidat pel FS Parets per assistir al Campus Pol Pacheco i FS Parets. Un campus en el qual s’ha comptat amb entrenaments específics per part del porter de la Selecció Catalana sub 19 de Futbol Sala, Borja Puerta, i per la visita de Miguel Moreno, amb qui tots els nois i noies participants han tingut l’oportunitat de preguntar-li molts dubtes sobre l’arbitratge i, a més, han aprofitat per demanar-li autògrafs i fer-se fotografies amb ell.

FS Parets

FS Parets

D’aquesta manera, el Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala fomenta l’apropament del col·lectiu arbitral als jugadors i jugadores participants del campus perquè puguin conèixer i comprovar, de primera mà, que els àrbitres són esportistes, igual que ells.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.