El Comitè Tècnic d’Entrenadors ofereix una extensa oferta formativa
Comitè Entrenadors | 28/02/2018
A la pàgina web de l’FCF ja es poden consultar les noves formacions d’especialització que ofereix el CTE a tots els entrenadors/es de futbol.
El Comitè Tècnic d’Entrenadors ofereix una extensa oferta formativa

Els entrenadors i entrenadores que vulguin seguir amb la seva formació per tenir amplis coneixements a l’hora de gestionar un equip de futbol, el CTE de l’FCF posa les facilitats necessàries per garantir una sèrie de cursos que compliran amb les seves expectatives.

Es poden trobar tot tipus de cursos, des d’ ‘Anàlisi i scouting en vídeo’, ‘Identificació del talent en el terreny de joc’, passant per les noves convocatòries de formació online en el ‘Curs de Coordinador’ i d’ ’Especialització en Futbol Femení’, fins als monogràfics de ‘Com generar confiança en el teu equip’, ‘Claus d’una comunicació efectiva per a entrenadors’, ‘Un model de preparació física’, o bé ‘Entrenament i programació de continguts en el futbol base femení’; entre d’altres.

Per consultar tots els cursos, convocatòries i monogràfics clica AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.