El Cornellà jugarà la final de la fase autonòmica de la Copa RFEF
El conjunt verd ha eliminat el Llagostera per 1 a 2 gràcies a una gran primera part i s'enfrontarà al Vilafranca en la final.

La UE Cornellà s'ha classificat per disputar la final de la fase autonòmica de la Copa RFEF per primera vegada en la seva història. S'enfrontarà el proper dimecres 4 d'octubre al Vilafranca, representant de Tercera Divisió que va quedar exempt del sorteig. L'equip del Baix Llobregat ha eliminat el Llagostera per 1 a 2 gràcies a una gran actuació col·lectiva. Els visitants han començat el duel de la millor manera possible. Quan només s'havien disputat quatre minuts, Fito Miranda ha marcat l'1-0 amb un xut ras i dur des de la frontal de l'àrea. Poc abans del descans, Néstor, de vaselina, ha ampliat diferències. A la represa, el Llagostera ha donat un pas endavant per intentar la remuntada. Malgrat això, només ha pogut marcar l'1-2 amb un gol de cap de Moha al minut 88.