El Cornellà guanya el Reus i passa de ronda a la Copa Catalunya Absoluta
Copes | 26/10/2017
El conjunt del Llobregat ha superat el CF Reus Deportiu per 1-0 amb un gol anotat en la primera part i es classifica per a les semifinals de la Copa Catalunya.

UE CORNELLÀ, 1: Carlos Cravioto, Jaume Batista, Valentin, Borja López, Edgar, Fall, Sergio Cortés (Sergio Gómez 86’), Reche, Enric Gallego (Fito Miranda 72’), Sascha Andreu (Gao 90’), Ricard (Néstor Gordillo 61’).

CF REUS DEPORTIU, 0: Antonio Sillero, Cholo (Xavi Jaime 45’), Adrià, Joan Campins, Pablo, Domènech Estorach (Jordi 81’), Fran Carbià (Jordi Oribe 45’), Àlex Carbonell (Sergei 75’), Roger Ametllé, Juan Camara (Modest Notario 45’), David Haro (Xavi Fabra 54’).

Gols: Enric Gallego (1-0, 15’).

Targetes grogues: Adrià (52’).

Conjunt arbitral: Gerard Brull Acerete (àrbitre), Daniel Luque Ortuño (àrbitre assistent), Xavier Calvo Arandes (àrbitre assistent).

Espectadors: 250 persones, aproximadament.

El Nou Municipal de Cornellà ha viscut els quarts de final de la Copa Catalunya Absoluta entre la UE Cornellà i el CF Reus Deportiu amb moltes ganes. El partit ha començat bastant igualat i la primera oportunitat l'ha tingut el Cornellà al minut 9, amb una centrada que Enric no ha arribat a rematar per ben poc. A partir d'aquest moment, ha estat l'equip de casa qui ha volgut endur-se el partit. El primer gol ha nascut de les botes d'Enric Gallego, que ha avançat el Cornellà després d'una gran passada al minut 15. El Reus no ha trigat a reaccionar amb un xut creuat de Roger que ha anat fora al minut 20. L'equip del Baix Camp ho ha seguit intentant i, al 31', han tingut l'ocasió més clara per empatar en una acció a l'àrea petita que no ha rematat Roger. Durant la primera part, els dos equips han arribat a porteria, però la bona posada en escena del Cornellà li ha permès marxar al descans amb avantatge.

A la represa, el Reus ha fet un triple canvi per intentar canviar el resultat. L'equip ha començat millor i ha intentat generar ocasions, però el Cornellà no ha baixat la intensitat. Ha estat a punt d'empatar el Reus al 65', després que Edgar rematés la pilota a la seva pròpia porteria. En els darrers minuts, els dos conjunts tenien oxigen gràcies als canvis, però el marcador ja no s’ha tornat a moure. Així doncs, l'encert i la intensitat han fet que els de Jordi Roger s'hagin endut la victòria. D'aquesta manera, el Cornellà ha aconseguit passar a la semifinal de la Copa Catalunya Absoluta.

Al partit ha estat present la directiva i delegada de l’FCF al Baix Llobregat, Paquita Linares; i el directiu Albert Garrofé; entre d’altres.