El Cornellà i el Llagostera passen ronda a la Copa Federació
Copes | 06/12/2018
Tots dos equips accedeixen als vuitens de final, els verds fent valer el factor doble dels gols en camp contrari, a Teruel (5-2), i els blaugrana després de superar la Peña Deportiva (1-0).
UE Cornellà

La UE Cornellà i la UE Llagostera seran al bombo del sorteig dels vuitens de final de la Copa Federació, després de superar en el global la ronda dels setzens. Tot i perdre davant el CD Teruel (5-2), els verds s'han classificat gràcies al valor doble dels gols en camp contrari, mentre que els blaugrana van decantar l'eliminatòria al seu favor amb un solitari gol enfront la SCR Peña Deportiva (1-0).

UE Cornellà

El Cornellà obté el passi a la pròrroga

En una eliminatòria boja que s'ha decidit a la pròrroga, aquest migdia a l'Estadi de Pinilla del Teruel (5-2), el Cornellà ha fet valer el triomf de l'anada (4-1) per seguir viu a la competició. Després d'uns noranta amb anades i tornades constants, on els aragonesos han aconseguit igualar l'eliminatòria, el temps extra ha acabat dictant sentència a favor dels cornellanencs, que han obtingut el passi amb els gols del juvenil Gerard Fernández 'Peque', resolent un mà a mà, i de Jaume Pascual, rematant amb encert un rebot.

UE Cornellà

El Llagostera és decisiu a casa

El Llagostera va tombar la Peña Deportiva, ahir dimecres (1-0). Tal com va passar a Eivissa en l'anada (0-0), la primera part va ser molt igualada en uns primers quaranta-cinc minuts molt intensos. Alternativa dels dos equips en el domini de joc i en oportunitats dels llagosterencs i els balears que no van arribar a materialitzar-se.

A la segona part, arribaria el gol del Llagostera. Al minut 63, Marius Jiménez remata de cap, donant-li el gol a l’equip gironí i el bitllet per a vuitens de final de la Copa Federació.

UE Llagostera

El subdelegat de l’FCF a Girona, Carles Mallart, va presenciar aquests setzens de final de la Copa Federació al Municipal de Llagostera.