El CTA de l’FCF celebra el 7è Clínic de Tecnificació de Formació Bàsica
Comitè Àrbitres | 17/11/2019
Un total de 29 àrbitres cursetistes de totes les delegacions territorials de Catalunya han participat en les jornades, que han tingut lloc a Lloret de Mar.
El CTA de l’FCF celebra el 7è Clínic de Tecnificació de Formació Bàsica

El Comitè Tècnic d’Àrbitres de la Federació Catalana de Futbol ha celebrat aquest cap de setmana, del divendres 15 al diumenge 17 de novembre, la setena edició del Clínic de Tecnificació de Formació Bàsica, a Lloret de Mar. Un total de 29 àrbitres cursetistes de totes les delegacions territorials de Catalunya han participat en les jornades, amb pràctiques al camp de futbol de les Pistes Municipals d’Atletisme, i sessions teòriques a l’Hotel Guitart Central Park del municipi de la Costa Brava.

 

El Clínic ha permès realitzar la selecció dels àrbitres considerats talents que, després de dos partits de prova i obtenir la qualificació d’aptitud, podrien ascendir el pròxim mes de desembre a Tercera Catalana. Així mateix, la trobada ha servit d’al·licient i d’oportunitat d’instrucció al grup de col·legiats, que es troben en fase bàsica de formació, complint d’aquesta manera els dos objectius inicialment plantejats per l’estament.

El director del CTA de l’FCF, Xavi Moreno, ha estat l’encarregat de dirigir l’esdeveniment, remarcant el bon nivell de preparació inicial dels assistents, la seva participació activa en les sessions, la capacitat de treball en equip i l’actitud demostrada per tots ells. Així mateix, ha volgut agrair a tots els àrbitres la seva presència, desitjant-los una ràpida progressió en la seva carrera, a través del treball i l’esforç necessaris.

L’Àrea Tècnica del CTA de l’FCF, amb el seu responsable, Antxón Uzcudun, ha estat al capdavant de l’organització del Clínic, que també ha comptat amb la participació del subdirector, Jordi Fernández, el cap de Capacitació, Jaume Reverté, i l’instructor Eduard Pérez. Al seu torn, el preparador físic Diego Ricci ha dirigit sessions d’introducció als coneixements bàsics de l’entrenament físic, amb jocs i habilitats, finalitzant amb un control de rendiment.

 

Uzcudun ha posat en valor “el bon i uniforme nivell” de tots els cursetistes assistents al Clínic. “Estem molt satisfets perquè, amb el poc temps que porten des que es van incorporar al CTA, han demostrat una bona base tècnica de coneixement de les regles, a més d’uns criteris tàctics i interpretatius adequats durant les pràctiques de camp”, ha destacat, abans del tancament d'aquesta setena edició del Clínic de Tecnificació de Formació Bàsica.

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.