El Curs d’Àrbitres de Futbol Sala finalitza amb una xifra rècord d’inscrits
FS Notícies | 29/07/2019
Un total de 348 alumnes s’han inscrit per realitzar el Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de Futbol Sala durant aquest mes de juliol, registrant una xifra rècord d’inscripcions.
El Curs d’Àrbitres de Futbol Sala finalitza amb una xifra rècord d’inscrits

Una temporada més, el Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ha registrat un augment en el número d’inscripcions i d’alumnes que han realitzat el Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de Futbol Sala.

Si la temporada passada parlàvem de 259 inscrits i de 179 alumnes, enguany, s’ha arribat a 348 inscrits i 191 alumnes que han realitzat aquest curs, dels quals 169 han estat aptes i 22 no aptes.

Curs d'Àrbitres i Àrbitres Assistents de Futbol Sala - Delegació del Baix Llobregat

Un Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de Futbol Sala que s’ha realitzat, en format intensiu i en dos torns, de l’1 al 25 de juliol de 2019, a les delegacions del Baix Llobregat, Barcelona, Catalunya Central, Girona, Lleida, Maresme, Tarragona i Terres de l’Ebre i Vallès Occidental.

Curs d'Àrbitres i Àrbitres Assistents de Futbol Sala - Delegació de Catalunya Central

L’augment anual del número d’inscripcions al curs denota l’interès constant pels més joves a l’hora d’entrar dins del col·lectiu arbitral i formar-se. Una tasca que desenvolupa el CTAFS a partir d’aquest curs introductori que consta de 6 classes teòriques que repassen el Reglament i tracten la psicologia arbitral, a més d’una sessió pràctica a la pista i l’examen de final de curs.

Cal destacar que tots els aspirant a superar la formació han hagut de superar una entrevista prèvia abans de començar el curs.

Curs d'Àrbitres i Àrbitres Assistents de Futbol Sala - Delegació de Barcelona

Aquesta formació inicial s’ha d’aprovar i, a continuació, s’han de superar les proves físiques que es realitzen juntament amb la resta del col·lectiu arbitral, per tal de poder incorporar-se com a nous àrbitres i àrbitres assistents per a la temporada 2019-2020.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.