El F.C. Barcelona defensarà títol a la final de la Copa Catalunya femenina
Futbol Femení | 22/08/2019
Les jugadores blaugranes han superat al Seagull de Badalona (5-1) i s’enfrontaran al RCD Espanyol a la gran final de dissabte

BARCELONA, F.C.
5 - 1
SEAGULL BDN, C.E.
Gemma Font, ‘Mapi’ León, Melani, Marta Torrejón, Maria Caldenteny, Hamraoui, Alexia Putellas, Aitana, Andrea Pereira, Oshoala i Andrea Sánchez. També han jugat: Vicky Losada, Patri Guijarro, Leila, Carolina Graham, Claudia Pina i Laia Codina
Laia Garcia, Alba Guerrero, Xania, Queralt Gómez, Anna Pascual, Priscila, Alba Gordo, Josselin González, Alicia Fuentes, Carla Cortado i Esther Solà. També han jugat: Aida Rodríguez, Sandra Carrasco, Nuria Garrote, Pilar Garrote, Gemma Pla, Akane i Clara Carmona.
Alexia (1-0 6’), Aitana (2-0 12’), Torrejón (3-0 22’), Alexia (4-0 40’), Oshola (5-1 82’)

Esther Solà (4-1 43’)
Ester Erra (Àrbitra), Iria Pujol i Ágata González (assistents) i Victoria Petrova (4a àrbitra)

Espectadors: 755 persones al Municipal de Palamós.

La primera part ha estat de clar domini blaugrana. Les de Lluís Cortés han dominat el centre del camp, l’anticipació de pilota i el que és més important, les cames de les seves jugadores han aportat gol. El primer ha arribat als cinc minuts per mediació d’Alexia Putellas. Les badalonines es defensaven però Aitana Bonmatí tornava a marcar pel FC Barcelona en el minut 12 (2-0). Les ocasions blaugranes han estat constants i al minut 22, Marta Torrejón ampliava el marcador aconseguint el tercer gol. A les acaballes del partit la portera del CE Seagull ha aturat el que ha semblat ser el quart de les botes d’Aitana Bonmatí. Però ha estat el preàmbul, perquè un minut després Alexia Putelles sí que ha aconseguit la quarta diana pel FC Barcelona. Fruit de l’esforç del CE Seagull, el conjunt badaloní ha tingut el seu fruit gràcies al gol d’Esther Solà. Amb el 4 a 1 s’ha arribat al descans.

A la segona part, el ritme del partit ha baixat força. El FC Barcelona ha seguit dominant amb claredat però el Seagull no ha deixat d’intentar-ho. Això ha equilibrat forces i ha fet que es veiés un partit entretingut. Els dos equips han tingut les seves oportunitats però no ha estat fins a la recta final quian el FC Barcelona ha augmentat el marcador amb el 5 a 1 d’Oshoala a porteria buida. Amb aquesta victòria, les de Lluís Cortés es classifiquen per la final de dissabte i es lluitaran pel seu desè títol de Copa Catalunya contra l’Espanyol.

Partit jugat al Municipal de Palamós davant de 755 espectadors a les graderies i amb nombroses personalitats comels vicepresidents de la Federació, Jordi Bonet, Jordi Terés, els directius Victor Güell, Manel Durán, Juan Núñez i Rosend Abella, l’expresident de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, el president de l’AEM Lleida, el president del Palamós CF, Patxi Otamendi i el regidor d’esports de Palamós, entre altres.