El FC Barcelona, a semifinals de la Copa de la Reina
Futbol Femení | 26/02/2020
Les blaugrana superen el Deportivo Abanca a la pròrroga (1-0), i accedeixen a les semifinals de la competició per dotzena temporada consecutiva.

El FC Barcelona s’ha classificat aquest dimecres per les semifinals de la Copa de la Reina, després de guanyar el Deportivo Abanca amb un gol en l’últim instant de la pròrroga, a l’Estadi Johan Cruyff (1-0). L’equip blaugrana ha segellat per dotzena temporada consecutiva el seu accés a la penúltima ronda de la competició, en una eliminatòria de quarts de final carregada d’intensitat i plena de desgast físic on ha necessitat el temps extra per tombar el mur de la portera visitant Esther Sullastres.

Davant un rival sòlid i amb molt d’ofici, les futbolistes dirigides per Lluís Cortés han topat una vegada rere l’altra amb les intervencions de mèrit de la meta catalana del conjunt gallec. Amb una pressió avançada i jugant en camp contrari, les culers han disposat de nombroses ocasions al llarg de tot l’encontre, i han seguit insistint i persistint fins al minut 120, quan han trobat el camí de la victòria amb una rematada de cap de Kheira Hamraoui que ha acabat desfermant l’eufòria pel passi al camp i a la graderia.

La Federació Catalana de Futbol ha estat representada en el partit pel directiu responsable de relacions institucionals, Rossend Abella, que durant el xoc ha acompanyat la secretària de Junta i directiva responsable de futbol femení del FC Barcelona, Maria Teixidor, entre d’altres personalitats del món institucional i de l’esport.

El sorteig, divendres

Després de passar ronda, el FC Barcelona coneixerà el seu pròxim rival a la Copa de la Reina aquest divendres, quan se celebrarà el sorteig de les semifinals, a la Ciutat del Futbol de Las Rozas, a Madrid. La disputa de l’eliminatòria, també a partit únic, està fixada per als dies 17 i 18 de març.