El FC Barcelona disputarà la sisena final de Copa del Rei consecutiva
Copes | 27/02/2019
El conjunt de Valverde doblega el Reial Madrid per 0 a 3 al Santiago Bernabéu en un partit on s’ha mostrat letal en la definició.
FC Barcelona

El FC Barcelona segueix fent història a la Copa del Rei i ja encadena sis finals de manera consecutiva. Després de l’empat a 1 al Camp Nou en el partit d’anada de les semifinals, els blaugrana han superat el Reial Madrid per 0 a 3 al Santiago Bernabéu en un encontre on han demostrat el seu poder en la definició. Malgrat el bon joc desplegat pels de Solari durant algunes fases del partit, el Barça ha estat més efectiu en els metres finals i s’ha endut un treballat triomf.

Luis Suárez ha avançat els blaugrana en el marcador al minut 50 en rematar al fons de la xarxa al primer toc una gran assistència de Dembélé. Vint minuts més tard, Varane s’ha introduït la pilota en pròpia porteria quan intentava desviar una centrada de Dembélé. I quatre minuts després, el davanter uruguaià ha tancat la golejada anotant de penal el segon gol del seu compte particular. D’aquesta manera, el FC Barcelona disputarà la final de la Copa del Rei el 25 de maig a l’Estadi Venito Villamarín, davant el Betis o el València.