El FC Barcelona Lassa, campió de la Minicopa infantil
FS Notícies | 13/03/2016
El Barça s’imposa al Catgas E. Santa Coloma per 4 gols a 9 a la gran final de la Minicopa Infantil Torneo Aliseda Inmobiliaria i revalida el títol de campió.

La gran final de la Minicopa Infantil Torneo Aliseda Inmobiliaria ha ofert un gran espectacle per part dels dos equips catalans finalistes: el FC Barcelona Lassa i el Catgas E. Santa Coloma.

En els primers minuts de joc ha arribat el 0 a 1 pels blaugranes, fruit d’un gol del Víctor. Poc després, el mateix jugador ampliava el marcador quan faltaven vuit minuts per la mitja part. Però, els colomencs no han baixat els braços i han retallat diferències per mitjà del Javi, des del punt dels deu metres. Poc després, de nou, el Víctor, ha marcat el tercer pels blaugranes. Ha estat el Ricardo l’encarregat de fer el 2 a 3 pels de Santa Coloma però, l’Adrià, en una jugada col·lectiva, ha tornat a donar avantatge al seu equip. A pocs segons per arribar al mig temps, el Javi ha marcat per posar el 3 a 4.

Als tres minuts de joc, l’Adrià ha marcat el 3 a 5 pels blaugranes però, quatre minuts més tard, l’Hugo ha fet pujar un gol pels de Santa Coloma. Segons després, l’Adrià ha tornat a marcar.  I, posteriorment, el Kike, després d’una passada del Víctor, posava el 4 a 7 en el marcador. En el tram final del partit, l’Otto ha marcat el 4 a 8 i l’Aniol ha estat l’encarregat de tancar el marcador amb el 4 a 9 definitiu.

D’aquesta manera, el FC Barcelona Lassa revalida el títol de Campió de la Minicopa Infantil. A més, el jugador i capità del FC Barcelona, Víctor Cecilia, ha estat designat com a Millor Jugador del torneig.

La Junta Directiva de la FCF i de la LCFS felicita als campions i subcampions d’aquesta Miniciopa Infantil Torneo Aliseda Inmobiliaria.