El FC Borges Blanques obté el bitllet per disputar la final de la Copa Catalunya Amateur
Copes | 20/08/2017
El conjunt lleidatà s’enfrontarà al Parets en la gran final del campionat després d’eliminar el CF Begues per un ajustat 2 a 3.

El FC Borges Blanques i el CF Parets disputaran la final de la Copa Catalunya Amateur el proper dissabte 26 d’agost. Els vallesans van aconseguir ahir el passi després d’imposar-se per 0 a 2 al Marca de l’Ham, mentre que els lleidatans han doblegat 2 a 3 a un gran Begues que ha lluitat fins al darrer moment per capgirar el marcador.

Abans de començar el partit s’ha guardat un sentit minut de silenci en record a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils. En els primers compassos de joc, el porter del Begues ha salvat el seu equip d’encaixar el primer gol amb una doble aturada de mèrit. Els lleidatans han continuat movent amb encert la pilota i generant perill a l’àrea rival. D’aquesta manera, al minut 26, Llorenç ha avançat el Borges Blanques en culminar una bona jugada col·lectiva. Només cinc minuts més tard, Esteve s’ha marcat en pròpia el 0 a 2.

En la segona part, el Begues, esperonat pels seus aficionats, no ha llençat la tovallola i ha estirat línies per intentar la remuntada. Quan més a prop semblava el gol dels locals, Eudald ha aprofitat un mal refús del porter del Begues per encarrilar el duel col·locant el 0 a 3 al marcador. Malgrat això, el Begues ha reduït diferències pocs minuts més tard gràcies a una diana d’Esteve. A continuació, els barcelonins han tornat a marcar de penal per posar emoció a la final. Tot i així, el Borges Blanques ha aconseguit aturar els atacs locals i s’ha emportat la victòria per un emocionant 2 a 3.