El FC Vilafranca, campió de la fase autonòmica de la Copa RFEF
Copes | 05/10/2017
La directiva i delegada de l'FCF al Baix Llobregat, Paquita Llinares, ha assisit al partit de la Copa RFEF entre la UD Cornellà i el FC Vilafranca.

El FC Vilafranca s'ha imposat a la UD Cornellà per a 1 a 2 en la fase autonòmica de la Copa RFEF, en un partit disputat al Nou Estadi de Cornellà. Els locals s'han avançat en el marcador en el minut 6 gràcies a una diana de Sascha en rematar de cap un córner executat per Néstor Gordillo. Malgrat això, el Vilafranca ha despertat després del descans i ha mostrat la seva millor versió per capgirar el resultat. Aday Benítez ha estat el gran protagonista de la reacció visitant. Primer ha col·locat les taules al lluminós en el minut 55, i quan faltaven sis per al final ha sentenciat la final. D'aquesta manera, el conjunt vilafranquí obté el bitllet per disputar la fase estatal de la Copa RFEF.