El filial de la Unificació Bellvitge s’emporta la Copa Barcelonès
Copes | 18/06/2018
La Unificació Bellvitge ‘B’ supera per 2 a 1 l’Alzamora en un duel emocionant gràcies a un doblet de Khaly Ndao.

El Camp Municipal de l’Energia, a Barcelona, ha acollit la final de la Copa Barcelonès entre el CF Alzamora i la UD Unificació Bellvitge ‘B’, ambdós conjunts de Quarta Catalana. Els primers compassos del partit han estat marcats per la igualtat i les poques ocasions de gol. A l’equador del primer temps, el conjunt de l’Hospitalet de Llobregat ha estirat línies i ha pressionat molt més amunt la sortida de pilota del rival.

Al minut 30, Khaly Ndao ha avançat el filial de la Unificació Bellvitge en aprofitar una errada del porter de l’Alzamora Héctor Márquez. Quan quedaven tres minuts per al descans, Ndao ha anotat el segon gol del seu compte particular en aprofitar un desajust defensiu de l’Alzamora.

La segona part ha començat amb domini dels visitants, que han posat una marxa més per intentar marcar ràpidament un gol per entrar de nou al matx. Quan quedaven quinze minuts per al final, una gran jugada individual de Yeray Molero ha suposat el 2 a 1 i ha donat esperances a un Alzamora que, malgrat intentar-ho fins al darrer instant, no ha pogut capgirar el marcador.