El FS Polinyà acull la 10a Jornada de Tecnificació de futbol sala
FS Notícies | 26/02/2020
El FS Polinyà ha estat l’amfitrió aquesta tarda de la desena Jornada de Tecnificació de futbol sala que la Lliga Catalana de Futbol Sala realitza aquesta temporada 2019-2020 amb clubs federats d’arreu de Catalunya.
El FS Polinyà acull la 10a Jornada de Tecnificació de futbol sala

Entrenament de luxe al CEM de Polinyà. L’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de Futbol Sala de l’LCFS s’ha desplaçat per primera vegada aquesta temporada a la delegació del Vallès Occidental per signar la desena Jornada de Tecnificació de futbol sala del curs amb els equips Benjamins i Alevins del FS Polinyà.

El responsable i secretari tècnic de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de Futbol Sala de l’LCFS, Jordi Gay, i els seleccionadors catalans, Gerard Pusó i Ivan Calle, s’han tornat a posar la granota de treball per a dirigir unes sessions on els joves jugadors polinyanencs han pogut perfeccionar les seves habilitats tècniques de la mà de tres grans especialistes de futbol sala, tres formadors que han dissenyat una instrucció amb l’objectiu de transmetre els coneixements sobre fonaments bàsics que els han acompanyat al llarg de les seves carreres esportives.

La Jornada de Tecnificació ha començat amb els Benjamins del FS Polinyà, un grup de 13 jugadors i jugadores que han estat els primers a entrar en calor. Els seleccionadors catalans han dissenyat unes situacions de creació d’espais, de desmarcatge i de control dels espais de seguretat amb què els tècnics han iniciat l’entrenament. Després dels primers minuts, Gay i Pusó han donat pas a una sèrie d’exercicis amb continguts tècnics, com ara potenciar l’u contra u, el dos contra dos i la finalització a porteria. Fins i tot, els dos seleccionadors han pogut participar en aquests exercicis amb xut a porteria.

Els Alevins han agafat el relleu seixanta minuts després. En aquesta segona sessió, amb un grup format per 12 jugadors i jugadores, els seleccionadors catalans han apostat per a treballar els mateixos fonaments de tècnica individual de la primera sessió. El treball del control de seguretat, el desmarcatge i la definició entre els tres pals han tornat a tenir un rol molt important en l’entrenament.

La porteria també ha estat protagonista durant la Jornada de Tecnificació amb activitats específiques com ara la precisió amb la mà o les passades, en curt i en llarg, amb el peu.

Un cop acabades les dues sessions d’entrenament, s’ha realitzat una taula rodona entre els seleccionadors catalans i els entrenadors dels equips federats del FS Polinyà. Aquesta sessió pretén posar en comú diferents aspectes tècnics i tàctics, així com intercanviar diferents opinions sobre els exercicis proposats als entrenaments.

L’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de Futbol Sala segueix apostant aquesta temporada per a la iniciativa de les Jornades de Tecnificació com una gran eina de formació que seguirà protagonitzant nous capítols al llarg de la temporada amb clubs federats d’arreu del territori català. Amb l’edició d’avui, la desena de la temporada, el FS Polinyà s’uneix a un registre d’entitats participants que ja comptava prèviament amb el Ponent Alcarràs, de Lleida; amb el FS Abrera i amb el FS Pallejà, del Baix Llobregat; amb el Premià de Dalt, del Maresme; amb l’EFS Girona; amb el FS Amposta, de Tarragona i Terres de l’Ebre; amb CFS Manent La Union Santa Coloma, del Barcelonès; amb el Cardedeu FS, del Vallès Oriental, i amb el CFS Agramunt Torrons Vicens, de Lleida.

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.