El FS Sant Cugat, a la recerca de millors futbolistes i ciutadans
F. Base | 30/11/2017
El programa +KESPORT!, impulsat per l’FCF, ha aportat una millora substancial en l’actitud i comportament dels futbolistes del club vallesà.
El FS Sant Cugat, a la recerca de millors futbolistes i ciutadans

La iniciativa de projectar una campanya a favor de desenvolupar les habilitats per a la vida dels jugadors en formació ha estat qualificada de molt positiva també al Futbol Sala Sant Cugat, una entitat pionera i veterana en la seva especialitat que treballa amb més de 20 equips. "Estem molt satisfets amb aquesta iniciativa perquè ens ha proporcionat una sèrie d'eines als entrenadors i als futbolistes perquè millorin el seu rendiment, però sobretot han consolidat una sèrie de valors que, justament, és el que la societat reclama de l'esport. En el futur aquests ensenyaments cívics beneficiaran a la nostra societat", explica un dels seus entrenadors, Jesús Machado.

El coach del programa en aquest club, Marc Revuelta, destaca la importància d'aquestes reflexions que ajuden els jugadors més petits a entendre els entrenaments, les activitats, el joc, el sentit col·lectiu, el paper individual de cadascun i la transcendència de les seves actuacions. Aprenen a mantenir una actitud positiva i oberta al seu entorn familiar, escolar i esportiu. A més, els pares i mares han agraït l'ajuda del programa +KESPORT! a l'hora d'educar els seus fills. De fet, han apreciat una millora substancial en el seu comportament i responsabilitat al llarg de la temporada.

Jordi Palau és el president d'aquesta entitat que ha aconseguit un gran arrelament a la ciutat. No obstant això, l'entitat ha passat per un moment delicat a causa de la seva deslocalització, prevista per aquesta temporada 2017-18, al pavelló ZEM Guinardera. La qüestió va ser abordada en l'última assemblea, on es va adoptar la decisió de plantejar davant el consistori un seguit de reivindicacions d’acord  als seus 40 anys de servei a l'esport i a la ciutat i, sobretot en matèria de mobilitat i logística. Entre elles, demanar solucions per als desplaçaments que hauran de realitzar per entrenar i jugar un 75% de jugadors que fins ara anaven a peu al pavelló.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.