El futbol sabadellenc signa un compromís ètic
Notícies Generals | 14/06/2017
Es tracta d’una iniciativa pionera en Catalunya pel que fa a la col·laboració, el respecte i el joc net entre tots els clubs de la ciutat.
El futbol sabadellenc signa un compromís ètic

“Una alineació per a una ciutat, 11 compromisos per al futbol a la ciutat de Sabadell”. Aquest és el títol del document que han rubricat amb un acord comú entre les 13 entitats que representen 249 conjunts. L’objectiu d’aquesta iniciativa pionera a Catalunya és definir unes pautes en l’intercanvi de futbolistes, reforçar els valors educatius, integradors i de cohesió social en la pràctica esportiva. L’acord tindrà una validesa de dos anys.

Al document s’ha marcat un màxim de cinc fitxatges d’un mateix equip i en una mateixa temporada. També s’han definit una sèrie de propostes per evitar conductes violentes o que incitin a ella. Pel que fa a aspectes vinculats al joc net, s’ha fixat evitar exhibir símbols, pancartes o entonar càntics que comportin un menyspreu en la pràctica del futbol. Actualment, Sabadell compta amb un total de 7.792 llicències, 14 camps de Futbol 11 i cinc més de Futbol 7. A l’acte hi ha assistit el directiu i delegat de l’FCF al Vallès Occidental, Albert Montull; entre d'altres.

Fotos: Ajuntament de Sabadell.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.