El Gavà guanya i accedeix a la segona ronda del play off d’ascens a 2aB
Notícies Generals | 28/05/2016
El Club de Futbol Gavà ha guanyat per 3 gols a 2 el partit de tornada de la promoció d’ascens a Segona Divisió ‘B’. El vicepresident de la FCF Joan Soteras ha donat suport a l’equip des de la llotja.

El vicepresident de la FCF Joan Soteras ha estat present en l’emocionant duel de tornada de la promoció d’ascens a Segona Divisió ‘B’ entre el CF Gavà i el Marino de Luanco. Les coses no han començat gairebé bé per als catalans, ja que d’una errada defensiva, en la qual els dos centrals no s’han entès, n’ha tret profit Pablo Hernández per marcar el primer (0-1). Només s’havien disputat sis minuts, però el Gavà s’ha refet ràpidament i ha començat a desenvolupar el seu joc per buscar l’empat. La seva insistència ha tingut premi al minut 27, quan l’àrbitre ha senyalat un penal que ha transformat Albert Cazorla (1-1).

La segona part ha tingut un inici molt boig, amb els dos equips molt endollats i marcant un gol per banda. Manu Raillo ha avançat el Gavà marcant un gol des de dins l’àrea petita, gairebé assegut al terra i a la mitja volta (2-1). Potser encara una mica eufòrics per aquest gol, el Marino de Luanco ho ha aprofitat per posar les taules en el marcador amb el 2-2 amb un xut de Dani López. El porter local ha tret un bon refús, però la pilota a anat als peus de López, que no s’ho ha pensat dues vegades per afusellar la porteria.

La bogeria a la graderia s’ha produït al minut 81 amb el gol de la victòria del Gavà. En una falta lateral, Alex Pla ha girat molt bé el coll per enviar la pilota al segon pal, lluny de les mans del porter rival (3-2). Amb aquest triomf, el Gavà manté vives les opcions per ascendir a Segona Divisió ‘B’ i ja està a a la segona ronda del play off.