El Girona EFS rep la 5a Jornada de Tecnificació de Futbol Sala
FS Notícies | 19/11/2019
El Girona EFS ha estat l’amfitrió aquest dimarts de la cinquena Jornada de Tecnificació que la Lliga Catalana de Futbol Sala realitza aquesta temporada 2019-2020 amb clubs federats d’arreu de Catalunya.
El Girona EFS rep la 5a Jornada de Tecnificació de Futbol Sala

Entrenament de luxe al Municipal del Girona EFS. L’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de Futbol Sala de l’LCFS s’ha desplaçat per primera vegada aquesta temporada a la delegació de Girona per signar la cinquena Jornada de Tecnificació del curs amb els equips Benjamins i Alevins del Girona EFS.

El responsable i secretari tècnic de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de Futbol Sala de l’LCFS, Jordi Gay, el seleccionador català, Gerard Pusó, i l'analista tècnic i entrenador de porters/es de les Seleccions Catalanes, Pere Molina, s’han tornat a posar la granota de treball per a dirigir unes sessions on els joves jugadors gironins han pogut perfeccionar les seves habilitats tècniques de la mà de tres grans especialistes de futbol sala, tres formadors que han dissenyat una instrucció amb l’objectiu de transmetre els coneixements sobre fonaments bàsics que els han acompanyat al llarg de les seves carreres esportives.

La Jornada de Tecnificació ha començat amb els Benjamins del Girona EFS, un grup de 13 jugadors que han estat els primers en entrar en calor. Els seleccionadors catalans han dissenyat unes situacions de creació d’espais, de desmarcatge i de control dels espais de seguretat amb què els tècnics han iniciat l’entrenament. Després dels primers minuts, Gay i Pusó han donat pas a una sèrie d’exercicis amb continguts tècnics, com ara potenciar l’u contra u, el dos contra dos i la finalització a porteria. Fins i tot, els dos seleccionadors han pogut participar en aquests exercicis amb xut a porteria.

Els Alevins han agafat el relleu seixanta minuts després. En aquesta segona sessió, amb un grup format per 15 jugadors, els seleccionadors catalans han apostat per a treballar els mateixos fonaments de tècnica individual de la primera sessió. El treball de l'espai de seguretat, el desmarcatge i la definició entre els tres pals han tornat a tenir un rol molt important en l’entrenament.

La porteria també ha estat protagonista durant la Jornada de Tecnificació. Primer amb treball específic i després amb situacions de joc col·lectiu, els porters gironins han pogut posar els seus reflexos a prova i millorar la seva col·locació i velocitat de reacció.

Un cop acabades les dues sessions d’entrenament, s’ha realitzat una taula rodona entre els seleccionadors catalans i els entrenadors dels equips federats del Girona EFS. Aquesta iniciativa, proposada la temporada anterior, es pretén posar en comú diferents aspectes tècnics i tàctics, així com intercanviar diferents opinions sobre els exercicis proposats als entrenaments.

L’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de Futbol Sala segueix apostant aquesta temporada per a la iniciativa de les Jornades de Tecnificació com una gran eina de formació que seguirà protagonitzant nous capítols al llarg de la temporada amb clubs federats d’arreu del territori català. Amb l’edició d’avui, la cinquena de la temporada, el Girona EFS s’uneix a un registre d’entitats participants que ja comptava prèviament amb el Ponent Alcarràs, de Lleida; amb el FS Abrera i amb el FS Pallejà, del Baix Llobregat; i amb el Premià de Dalt, del Maresme.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.