El Girona, el Gavà i el Nàstic passen a les semifinals de la Copa Catalunya
Notícies Generals | 06/10/2016
Els semifinalistes de la Copa Catalunya Absoluta disputaran el proper partit el dia 9 de novembre. El Badalona és el quart equip classificat després de quedar exempt en aquesta eliminatòria.

Prat-Girona (0-3)

El Girona ha derrotat el Prat per 0-3, i només han necessitat quatre minuts per inaugurar el marcador. Un xut de Chele l’ha rebutjat el porter del Prat i Cristian, ben atent, ha rematat al fons de la xarxa. A la segona part s’han vist els altre dos gols. Al minut 64 Granell ha marcat el segon amb un fort xut des de fora l’àrea, mentre que Cristian Herrera ha tancat el marcador al 84’.

Amb aquesta victòria, el Girona s’enfrontarà al CF Badalona en la semifinal del dia 9 de novembre. Recordem que els badalonins van quedar exempts d’aquesta eliminatòria.

En aquest duel han estat presents la directiva i delegada de la FCF al Baix Llobregat, Paquita Linares, i el directiu i delegat a Girona, Jordi Bonet.

Gavà-Llagostera (0-0, p. 6-5)

El locals han aconseguit el passi a les semifinals de la Copa Catalunya Absoluta en desfer-se del Llagostera des dels onze metres després que el partit hagi acabat amb empat a 0. Els gironins ha començat dominant el partit, però no han pogut materialitzar les ocasions que han tingut. Poc a poc, el Gavà ha anat entrant en el joc i ha creat perill a pilota parada.

La segona meitat ha estat més igualada i el Llagostera ha intentat marcar a través de les contres. Tanmateix, el resultat no s’ha mogut i en el llançament de penals el porter Eric Alcaraz ha tingut una gran actuació aturant dos llançaments. Així doncs, el Gavà jugarà la semifinal davant el Nàstic de Tarragona.

En aquest partit ha estat present el vicepresident de la FCF Joan Soteras.

Sant Andreu-Nàstic (0-0, p. 2-4)

El Nàstic de Tarragona és l’últim equip que s’ha classificat per disputar la semifinal de la Copa Catalunya i ho ha fet a través dels penals. El Sant Andreu ha plantat cara en tot moment i ha mostrat una bona imatge als seus aficionats. Com que no s’han vist gols, ambdós equips han hagut de llançar els penals per saber qui passava l’eliminatòria.

Així doncs, el Nàstic s’enfrontarà a un equip recent ascendit a la Segona Divisió ‘B’, el Gavà. En el partit ha estat present el vicepresident de la FCF Joan Josep Isern, i els subdelegats Miquel Carrillo i Miquel Espert.