El Joanenc ‘B’ supera l’Avinyó i es proclama campió de la Copa Bages-Berguedà
Copes | 18/06/2018
El conjunt de Sant Joan de Vilatorrada s’imposa a l’Avinyó a la tanda de penals per 4 a 2 després d’haver empatat 2 a 2 en el temps reglamentari.
FC Jonanenc

El Camp de Futbol de Sant Joan de Vilatorrada ha acollit la final de la Copa Bages-Berguedà entre el FC Joanenc ‘B’ i el CE Avinyó. Quan s’havien disputat vint minuts, el filial del Joanenc s’ha avançat en el marcador amb una diana de Noureddine El Ghajouan. Només sis minuts després, el mateix El Ghajouan ha ampliat diferències. A partir d’aquest moment, l’Avinyó ha reaccionat i ha començat a generar més perill. Quan quedava només un minut per al descans, Robert Alsina ha reduït distàncies. A la segona part, els visitants han continuat atacant fins que al minut 58 Roger Roma ha aconseguit posar de nou les taules al marcador. Després d’empatar 2 a 2 al temps reglamentari, el partit s’ha decidit a la tanda de penals, on el filial del Joanenc ha aconseguit el triomf per 4 a 2.