El Joventut Sant Pere Màrtir, coherent amb la seva filosofia
F. Base | 29/11/2017
El club vol seguir sent un referent formatiu a Olot gràcies a la seva metodologia de treball, dedicació a la base i defensa de determinats valors.
El Joventut Sant Pere Màrtir, coherent amb la seva filosofia

A Olot, el Joventut Sant Pere Màrtir és un club de referència, admirat i respectat pels seus orígens i trajectòria des que es va fundar el 1968. Un club històric que té ben clars quins són els seus objectius. "Ens agradaria aconseguir que el Joventut Sant Pere Màrtir sigui el lloc de formació de molts joves amb ganes de créixer humana, esportiva i tècnicament amb la pràctica del futbol", assegura el president del club, Josep Coromina.

L’entitat exigeix a tots els seus jugadors respecte mutu, també als entrenadors, rivals i àrbitres que passen per les seves instal·lacions. L'entorn perfecte per aplicar +KESPORT! com un programa capaç d'introduir una metodologia pràctica en el reforç d'aquests i altres valors i habilitats socials dels jugadors amb la implicació de directius, tècnics i pares. El president de l’entitat valora el curs de manera positiva. “Qualsevol esforç per millorar la formació sempre és benvingut i sempre ens sembla poc. Aquesta és la nostra exigència en aquest àmbit. Per aquesta raó, agraïm a la Federació Catalana de Futbol i a la Secretaria General de l'Esport la seva aportació", remarca.

Un dels entrenadors del club, Genis Valeri, afegeix que "és una iniciativa beneficiosa per als jugadors, tècnics i pares sobretot en un moment en què el futbol genera la sensació que el més important és el resultat, oblidant-nos dels aspectes més rellevants de l'esport. Aquestes activitats ensenyen als futbolistes que no és més important l'ego o qui marca més gols, aquí guanya el que fomenta més la companyonia i el que és capaç de demostrar el valor de l'amistat i el respecte. Potenciar això és vital”.

També s'ha mostrat satisfet el coach Nelson Raviña "per la implicació de la directiva i dels tècnics en seguir endavant amb +KESPORT! i mantenir una filosofia formativa seguint les pautes del programa". Els pares i mares han aprovat també amb entusiasme aquesta nova forma d'aplicar, a través del futbol, l'ensenyament dels valors i d'altres aspectes clau per al desenvolupament personal dels jugadors en l'àmbit de la vida.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.