El Llagostera es classifica per a les semifinals de la Copa Catalunya Absoluta
Copes | 19/10/2017
L’equip de Segona Divisió 'B' ha superat el Girona en la tanda de penals per 6 a 5 després d’empatar a 0 en el temps reglamentari.

La Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava s’ha classificat per disputar les semifinals de la Copa Catalunya Absoluta. El conjunt blaugrana, que aquesta temporada milita a Segona Divisió ‘B’, ha tombat el Girona per 6 a 5 en la tanda de penals després d’empatar sense gols en els 90 minuts. Als onze metres, el porter local Juan Flere s’ha convertit en l’heroi de l’eliminatòria en transformar el penal decisiu, just després que Marlos Moreno fallés el seu llançament.

El Llagostera, motivat per la visita d’un equip de Primera Divisió, ha sortit amb la intenció d’avançar-se ràpid en el marcador. La primera arribada perillosa ha estat una centrada enverinada de Javi Chica des de la banda dreta que no ha trobat rematador. Poc després, Pitu ha provat sense èxit sorprendre a Bono. A mesura que passaven els minuts, el Girona ha començat a reaccionar i ha generat oportunitats de gol. Al minut 22, Kayode ha tingut el 0-1 en les seves botes, però no ha pogut culminar una bona jugada individual de Marlos Moreno. Abans del descans, Oluga també ha fregat la primera diana del duel. No obstant, Flere, molt segur sota pals, ha evitat el gol.

En la segona part, el Girona ha continuat portant el pes de l’encontre. El capità Àlex Granell ha xutat desviat per sobre el travesser des de molt lluny. Amb el Llagostera cada vegada defensant més enrere, els de Machín han seguit atacant i creant molt perill als defenses blaugranes. De fet, Flere, el porter del Llagostera, ha estat el millor jugador del partit. Al minut 62, ha evitat el 0-1 amb dues intervencions de mèrit a xuts de Marlos Moreno. Quan faltaven vuit per al final, ha tornat a salvar al seu equip amb una mà providencial. En la tanda de penals, Flere ha donat la victòria al seu equip en transformar el penal decisiu, després que Marlos Moreno errés el seu llançament.

Al partit hi ha assistit el directiu i delegat de la Federació Catalana de Futbol a Girona, Jordi Bonet. El proper dimecres, 25 d’octubre, se celebraran els altres dos emparellaments: Vilafranca-Nàstic (20.30 hores) i Cornellà-Reus Deportiu (20.45 hores).