El Llagostera jugarà la final de la Copa Catalunya absoluta contra L'Hospitalet
Copes | 27/11/2019
El Llagostera s’ha imposat a l’AE Prat per 2 a 1 en la segona semifinal de la Copa Catalunya Absoluta disputada aquesta tarda nit al Camp Municipal de Llagostera.

LLAGOSTERA, U.E.
2 - 1
PRAT, A.E.
Santaló, Aimar, Diego (Dalmau 71’), Yeray, Lucas Viale © (Noel 71’), Pol Gómez, Nahuel (Sergio Cortés 51’), Juvanteny (Magallán 58’), Sasha, Adri Lladó (Gil Montades 77’), Pasquina (Kuku 84’).
PRAT, A.E.
Andrés, Ricarte © (Argilaga 46’), Morales, Capa, Salva, Putxi (Toni 87’), Guiu, Guzmán (Pla 75’), Pedro Bravo (Arjona 63’), Chabboura (Faisal 79’) i Raillo.
Sasha (1-1, 67’); Sergio Cortes (2-1, 74’)

Pedro Bravo (0-1, 56’)
Yeray (79’)

Morales (23’), Chabboura (79’)
Carlos Rodríguez Enrique (àrbitre principal); Lluís Espallargas Casellas i Xavier Codina Casanovas (àrbitres assistents).

Espectadors: 250 persones.

El Llagostera s’enfrontarà a la final de la Copa Catalunya Absoluta a L’Hospitalet, que ha guanyat la primera semifinal disputada aquesta tarda derrotant al Badalona a la tanda de penals. La final de la Copa Catalunya Absoluta encara no està fixada, i amb tota probabilitat es disputarà a la primavera del 2020.

Els dos equips han iniciat el partit amb molts canvis respecte a les seves alineacions habituals, sobretot l’UE Llagostera. Molta igualtat inicial la que han mostrat tant el Llagostera com el Prat. La primera oportunitat l’ha tingut el Prat al minut 13, després d’una centrada de Salva, que Pedro Bravo ha interceptat però ha enviat lluny del travesser.  La rèplica ha arribat dos minuts després pel Llagostera. Bona jugada per l’extrem esquerra Nahuel que ha centrat i Juventany remata llençant l’esfèric fregant el pal. Amb aquestes dues jugades el partit s’ha animat, malgrat que han estat els blau-i-granes els que més oportunitats i joc han aportat. Al 33’ xut llunyà d’Aimar que ha salvat in-extremis el porter del Prat Andrés quan la pilota es colava per la creueta de la porteria. Guzmán,també d'un fort xut fora de l’àrea, ha fet lluir-se sota els pals a Santaló, al 37’. Al minut 41, de nou Guzmán ha tingut la millor oportunitat de la primera part, llençant un dispar ras des de la línia de l’àrea gran que ha refusat Santaló d’una bona estirada. Oportunitats hi ha hagut durant els primers quaranta cinc minuts, però la pilota no ha volgut entrar en cap de les dues porteries defensades per Llagostera i Prat.

La represa s’ha iniciat amb el primer canvi del partit a l’AE Prat, Argilaga pel capità Ricarte, i al UE Llagostera, Sergio Cortés per Nahuel. La igualtat de nou s’ha instal·lat al terreny de joc del Municipal de Llagostera. El primer gol ha arribat al minut 56, després d’una bona centrada per la banda dreta de Salva que ha rematat Pedro Bravo batent la porteria del Llagostera (0-1). El partit, a partit d’aquest moment, s’ha obert. El Llagostera ha tingut la primera ocasió de la segona part per mediació de Sasha al minut 63, però, la seva internada i posterior xut,  s’ha anat fora.  Al 67’, l’ex de L’Hospitalet, Sasha ho ha intentat de nou, i aquesta vegada ha batut al porter del Prat (1 a 1). Oriola Alsina ha fet sortir a dos titulars habituals, Dalmau i Noel.  Ha volgut cremar totes les naus del Llagostera. I l’hi ha sortit bé. El segon del Llagostera ha arribat a continuació, al 74, mitjançant un gol espectacular de Sergio Cortès, amb un xut  des de fora de l’àrea que s’ha colat per la creueta a la dreta de la porteria del Prat. Els del Baix Llobregat han forçat la màquina en els darrers minuts del partit, però el marcador ja no ha variat. 2 a 1, el Llagostera jugarà per primera vegada la final de la Copa Catalunya Absoluta.

El vicepresident de l’FCF i delegat a Girona, Jordi Bonet, ha assistit al partit que han disputat el Llagostera i el Prat, acompanyat pel subdelegat de l’FCF al Baix Empordà, Quim Tarrés. Tots dos han estat al costat dels presidents dels dos clubs, Isabel Tarragó per part de la UE Llagostera, i Luis Quiñonero per part de l'AE Prat.