El Lleida perd l’ascens als penals
Notícies Generals | 26/06/2016
El Lleida ha guanyat el partit de tornada contra el Sevilla Atlético per 0-1, però els locals han guanyat l’eliminatòria que s’ha decidit als penals (5-4).

Un gran Lleida ha sabut imposar-se al Sevilla Atlético a la tornada de la tercera eliminatòria de la fase d’ascens a Segona 'A'. Els lleidatans han guanyat el partit per un sol gol, ja que el Sevilla ha resistit i ha fet valer el resultat obtingut a l’anada (0-1). A la tanda de penals, els catalans han dit adéu al somni de pujar de categoria.

El partit ha començat amb ambdós conjunts poc endollats i s'ha arribat al descans amb el marcador sense estrenar. Tot i això, el Lleida ha tingut la possessió i, quan feia 40 segons que s’havia iniciat la segona meitat, ha aconseguit marcar l’únic gol del partit i ha empatat l’eliminatòria. El gol ha estat obra de Carlos Rodríguez, que ha aprofitat una passada de Julen Colinas per encertar una diana que ha agafat al porter del Sevilla desprevingut.

L’equip català ha seguit controlant el joc, però no ha aconseguit moure el 0-1 del marcador i l’eliminatòria ha anat a la pròrroga. Aquest temps extra ha perjudicat molt als dos equips, que han fet una baixada física molt important. Al llarg d’aquests minuts s’han vist diverses ocasions, però cap d’elles prou efectiva i, per tant, l’eliminatòria s’ha resolt des dels onze metres.

Ja als penals, per part del Lleida, Marc Martínez, Diego Suárez, Albístegui i Manu han anotat els seus llançaments, però Pau Bosch i Óscar Rubio han fallat. En canvi, els locals han marcat tots els llançaments menys un, el de Carlos.

D’aquesta manera, el Sevilla Atlético s’ha endut l’eliminatòria i serà qui jugarà a Segona 'A' la temporada que ve.

A Sevilla s'han desplaçat el vicepresident de la FCF Josep Llaó, i el directiu i delegat a Lleida, Jordi Terés.