El Llevant deixa glaçat al Barça a la Copa del Rei
Copes | 10/01/2019
En els partits d'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei, el Barça ha caigut derrotat 2 a 1 al Ciutat de València, l'Espanyol ha empatat a 2 al camp del Villarreal i el Girona ha obtingut un meritori empat a 1 a Montilivi davant l'Atlètic de Madrid.
FC Barcelona

Llevant - FC Barcelona (2 - 1)

Les absències dels titulars habituals del Barça han deixat sota zero l’equip d’Ernesto Valverde a València en el partit d’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei contra el Llevant.

El primer gol del Llevant ha arribat al minut 4. Pilota penjada a l’àrea en un llançament de falta que aprofita Cabaco per batre de cap Cillessen. Al minut 18, Boateng filtra una pilota per Borja Mayoral, que marca la segona diana del seu equip amb un xut ajustat que supera el porter holandès.

A la represa, els d'Ernesto Valderde han sortit amb més ganes. Fruit de la insistència blaugrana, ha arribat un penal a Denis Suárez en el 85'. Coutinho no ha fallat des dels onze metres, aconseguint escurçar distàncies. Un gol que fa pujar les possibilitats blaugranes d'accedir als quarts de final de la Copa del Rei en el partit de tornada, que es disputarà dijous 17 de gener al Camp Nou a les 21.30 hores.

Girona FC – Atlètic de Madrid (1-1)

L’Atlètic de Madrid s’ha avançat en el marcador mitjançant Griezmann en el minut 9 gràcies a un bon xut amb l’esquerra que ha tocat en Gorka Iraizoz abans d'acabar al fons de la xarxa. En el 34’, un xut de Lozano des de la frontal ha sorprès Adán, aconseguint l’empat pel Girona.

El president de l’FCF, Joan Soteras, i el vicepresident i delegat a Girona, Jordi Bonet, han presenciat el partit a l’Estadi de Montilivi. A la mitja part, el president del Girona FC, Delfí Geli, ha entregat a Joan Soteras una samarreta de l'equip signada per tots els jugadors de la plantilla.

El partit de tornada tindrà lloc dimecres 16 de gener a les 19.30 hores a l'Estadi Wanda Metropolitano.

Villareal CF - RCD Espanyol (2-2)

En el minut 14, Sergi Darder ha aconseguit avançar els blanc-i-blaus amb un xut creuat des de fora de l’àrea. Àlex López ha marcat el segon gol de l’Espanyol al minut 71. L’Estadi de la Ceràmica ha tornat a respirar quan el Villareal ha escurçat distàncies al 84’, mitjançant una diana de Toko Ekambi. I a un minut del 90, Bacca ha empatat un partit que tenia perfectament controlat l’equip de Rubi.

El partit de tornada es disputarà dijous 17 de gener al RCD Espanyol Stadium a les 20.30 hores.