El Lloret Costa Brava guanya la Copa Girona
FS Notícies | 18/06/2012

La Lliga Catalana de Futbol Sala ha organitzat la Copa Girona de Futbol Sala on després de disputar-se la fase de grup, el passat diumenge 17 de juny es va arribar a la gran final.

Van participar en aquesta Copa Girona els 8 equips que van quedar en primera posició en la categoria Preferent, els quals es van creuar amb els 2 primers de Territorial i els 2 primers de 3a Divisió Nacional.

Finalment, va ser el Lloret Costa Brava CUFS i el Riudellots ACE els dos equips que van passar a la gran final, que es va iniciar a les 12 hores a la Ciutat Esportiva de Blanes.

El Lloret Costa Brava es va imposar per 6 gols a 5 al Riudellots, proclamant-se, d'aquesta manera, campions de la Copa Girona.

Riudellots ACE

Lloret Costa Brava CUFS

Salutació inicial

Imatge de la final

Riudellots ACE, subcampió de la Copa Girona

Entrega de la copa de campió de mans de Miguel Gonzàlez, delegat de Girona de la LCFS