El Manlleu s'enamora de la Copa Catalunya
Notícies Generals | 29/11/2012
L'equip osonenc torna a fer història en la edició de la Copa Catalunya d'enguany eliminant al Sabadell per 2 gols a 0 i demostrant que la final de l'any passat no va ser un miratge.

La primera meitat ha començat amb el domini clar de l’equip vallesà. Primer Eneko i després Fito Miranda han tingut clares ocasions davant la porteria defensada per Fran. L’ocasió més clara, però, ha arribat de la mà de Baha a la mitja hora amb un cop de cap que ha obligat al porter manlleuenc a fer una gran intervenció. Amb el resultat de 0-0 s'ha arribat al descans, amb un conjunt visitant intentant dominar i crear ocasions, i uns locals que se sentien còmodes al contraatac.

La segona part ha tingut un guió ben diferent. Els quatre canvis fets per Codina al descans han tingut el seu efecte i als nou minuts de la represa Ramírez ha comès un penal que  Baruc no ha desaprofitat. L'expulsió del jove del filial arlequinat, Héctor Muñoz, ha complicat més les coses, i a cinc minuts pel final, Guzman ha marcat el 2 a 0 definitu gràcies a un potent xut que ha entrat per l'esquadra de la porteria de De Navas.

Jordi Bonet, directiu i delegat de la FCF a Girona, ha estat al costat dels presidents d’ambdós conjunts a la llotja del Municipal de Manlleu.

Aquestes han estat les dades més rellevants del partit:

Manlleu : Fran, Masoliver (Masó, min. 46), Gely (Archilla, min. 46), Juanjo, Manu, Seuma (Iván, min. 46), Barnils, Ginés (Baruc, min. 46), Fortet (Guzmán, min. 67), Muntada y Adriá (Manel, min. 60).

Sabadell: De Navas, Ramírez, Héctor Muñoz, Héctor Simón, Arnau (Aleix, min. 76), Fito, Llorente, Reverter (Muela, min. 62), Baha (Toni Lao, min. 70), Eneko (Collantes, min. 62) y Marc (Varon, min. 80).

GOLS: 1-0, Baruc (min. 54). 2-0, Guzman (min. 85).

ÀRBITRES: Francesc Galán Baró. Només ha tret targetes per expulsar per doble groga a l’Héctor Muñoz (min. 53 y 77).