El Manresa FS, el campió Benjamí de Futbol Sala
FS Notícies | 22/05/2018
El Manresa FS s’imposa al Futsal Vicentí a la final del Campionat de Catalunya Benjamí de Futbol Sala i es proclama campió, classificant-se pel Campionat d’Espanya de Clubs.
Pablo Roche - CE Futsal Vicentí

La competició de la categoria Benjamí de Futbol Sala es divideix en una primera fase de Lliga regular que finalitza al Nadal i, a continuació, s’inicia el Campionat de Catalunya Benjamí de Futbol Sala on hi participen els 6 primers equips classificats dels 13 grups inicials, quedant enquadrats en 6 grups.

Fa unes setmanes, 32 equips classificats d’arreu de Catalunya van disputar les eliminatòries de setzens de final. Els guanyadors d’aquestes eliminatòries van confeccionar quatre seus de semifinals a quatre per classificar als quatre equips que han disputat la final a quatre d’aquest cap de setmana. En aquesta, s’han enfrontat l’AE Penya Esplugues al CE Futsal Vicentí a la primera semifinal, mentre que el Ripollet FS va jugar la segona semifinal contra el Manresa FS.

Després d’aquest llarg camí, aquest diumenge 20 de maig de 2018, al Pavelló Municipal Joan Creus, de Ripollet, s’ha disputat la gran final entre el CE Futsal Vicentí i el Manresa FS. L’equip manresà ha aconseguit imposar-se al seu rival i s’ha proclamat campió del Campionat de Catalunya Benjamí de Futbol Sala 2017-2018.

A la gran final hi ha hagut representació federativa per part del director de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle i pel cap del Comitè Tècnic d'Àrbitres de Futbol Sala, Marcelino Blázquez.

Recordem que el campió es classifica per disputar el Campionat d’Espanya de Clubs de Futbol Sala.