El Nàstic de Tarragona cau a la tanda de penals
Copes | 05/09/2017
El club tarragoní ha empatat a 1 la segona ronda de la Copa del Rei davant el CD Lugo, però ha fallat des dels onze metre i ha quedat eliminat (1-3).

El partit ha començat amb possessió del CD Lugo, tantejant, però sense cap acció perillosa. Posteriorment, els de Lluís Carreras han marcat el tempo del partit. En el minut 5, ha arribat el primer gol del partit. Barreiro, recollint una bona centrada de Javi Jiménez, ha rematat al fons de la porteria.  En el minut 20, però, Donoso ha xutat i ha establert l’empat després d’un refús de la defensa grana en un córner en contra.

Amb l’1-1 s’ha arribat a una pròrroga que ha estat dominada i controlada pel Nàstic de Tarragona, generant nombroses ocasions que no s’han transformat. Des dels onze metres, els gallecs han estat superiors, marcant els tres llançaments executats. Per la seva part, Barreiro ha estat l’únic dels llançadors grana que ha enviat la pilota al fons de la xarxa.