El Nàstic accedeix a les semifinals de la Copa Catalunya Absoluta
Copes | 25/10/2017
El conjunt tarragoní supera el Vilafranca en la tanda de penals per 1 a 3 després d’empatar 1 a 1 en el temps reglamentari.

Fitxa tècnica:

FC VILAFRANCA, 1 (1): Gonzo, Fontanils (Sergi Pérez 55'), Abel Rita, Oscar (Peque 65'), Guti (Acedo 68'), Alex Pla (Boira 46'), David, Ton (Boada 88'), Arnau, Via (Aday 77') i Vives.

GIMNÀSTIC TARRAGONA, 1 (3): Bernabé (Perales 71’), Dani Hernández, Jesús López, Zahibo (Adrián 63’), Eric, Emaná (Ivan Vidal 63’), Juan Muñiz (Rayco 63’), A. Bustos (Assoubre 63’), Suzuki (Blanco 63’), Pol i Sandro (Brugui 63’).

Gols: Ton (1-0, 10’); Ivan Vidal (1-1, 68').

Penals: Joan Vives (0-1); Rayco Rodríguez (0-1); Arnau Gaixas (1-1); Jean Luc Assoubre (1-2); Gerard Boira (1-2); Roger Brugué (1-3); sergi Pérez (1-3).

Targetes grogues: als locals Oscar (58'), Guti (62') i Via (75'); al visitant Juan Muñiz (58').

Conjunt arbitral: Carlos Albelda Barcena (àrbitre), Ruben Serra Sanz (àrbitre assistent), i Xavier Codina Casanovas (àrbitre assistent).

Espectadors: 250 persones, aproximadament.

El Gimnàstic de Tarragona disputarà les semifinals de la Copa Catalunya Absoluta. Els tarragonins han eliminat el Vilafranca en la tanda de penals per 1 a 3 després d’empatar 1 a 1 en els noranta minuts.

Quan només s’havien disputat deu minuts de partit, el Vilafranca, molt combatiu en els minuts inicials, s’ha avançat en el marcador gràcies a un remat de cap de Ton aprofitant una bona centrada des de la banda dreta. Poc després, el local Guti ha enviat un xut molt perillós per sobre del travesser, mentre que per part del Nàstic Emaná ha disposat d'una ocasió aturada pel porter, i d'un remat excessivament creuat a l'àrea.

Ja a la segona meitat, els tarragonins, davant un ordenat conjunt vilafranquí, han reaccionat i han aconseguit empatar el duel al minut 68, quan el davanter del filial Iván Vidal, després d'una acció d'Assoubre, ha creuat molt bé la pilota per tornar les taules al marcador. La darrera oportunitat del temps reglamentari ha estat per als del Penedès, en una acció on Aday ha recuperat la pilota a camp contrari, i tot i plantar-se a l'àrea, ha definit massa creuat pel costat del pal.

Des dels onze metres, el porter del Nàstic Perales s’ha convertit en l’heroi del seu equip en aturar dues penes màximes, i certificar d'aquesta manera la classificació per la següent eliminatòria de l'equip grana, vigent campió de la competició.

Al partit hi han assistit el Secretari de Junta i delegat de l'FCF a Tarragona, Josep Vives; i el directiu i delegat al Penedès-Garraf, Manel Duran.