El Nàstic avança amb pas ferm a la Copa del Rei
Notícies Generals | 12/10/2016
L’equip tarragoní ha aconseguit superar la tercera eliminatòria de la Copa del Rei al superar el Rayo Vallecano a la tanda de penals (1-1); mentre que el Cornellà ha perdut davant l’Hércules (2-1).

La cara de la moneda en la tercera ronda de la Copa del Rei ha estat per al Nàstic de Tarragona, que ha guanyat el seu partit al camp del Rayo Vallecano a la tanda de penals. El duel ha començat molt bé per als de Vicente Moreno, ja que al minut 24 Elvir Maloku ha marcat de cap després que un defensor madrileny toqués el centre de Ferran Giner. Tanmateix, als cinc minuts de la represa, Mateus Contreiras ha establert l’empat a un. El Rayo es podria haver endut el partit en el temps afegit, però el porter grana Stole Dimitrievski ha aturat el penal que li havia senyalat l’àrbitre.

Com que la pròrroga ha acabat sense gols, l’empat s’ha hagut de desfer en el llançament de penals. El Rayo Vallecano ha fallat l’últim i, d’aquesta manera, el Nàstic s’ha classificat per a la següent ronda, on es trobarà a un equip que juga a Europa. Aquest divendres, els grana coneixeran el seu rival dels setzens de final.

La creu de la moneda

La creu ha estat per la UE Cornellà, que ha perdut 2-1 contra l’Hércules de Alicante CF. En el 33’, Javier Flores ha obert el marcador en una acció a pilota parada. La situació no ha millorat a la segona part, ja que Uche ha estat expulsat en veure la segona groga per mans dins l’àrea i l’Hércules no ha desaprofitat l’ocasió per marcar el 2-0 des dels onze metres. A deu minuts per al final, Enric Gallego ha fet creure en la remuntada tot i la inferioritat numèrica (2-1). Encara que els verds han lluitat fins l’últim minut, no han aconseguit forçar l’empat i han quedat eliminats de la Copa del Rei.