El Nàstic de Tarragona, eliminat davant el campió del món
Notícies Generals | 17/05/2013
El Club Gimnàstic de Tarragona ha estat eliminat de l'Euro Winners Cup 2013, després de perdre davant l'actual campió del Mundialet de Clubs, el Lokomotiv de Moscou per 5 gols a 2.

A pocs minuts de començar el partit, el resultat era de dos gols desfavorable al club tarragoní, però va aconseguir escurçar les distàncies abans de la final del primer terç. Tot i així, el Lokomotiv va marcar el 3-1 en el segon temps.

Els de Jordi Girol ho van tenir difícil per aguantar el ritme i els russos van aprofitar per sentenciar el partit amb dos gols més. Frutos, però, va aconseguir marcar el segon gol català a pocs minuts del final.

El Nàstic de Tarragona, amb aquesta derrota i la de la primera jornada contra el Sambenedettese BS, ha estat eliminat de l'Euro Winners Cup de Futbol Platja.