El Nàstic de Tarragona perd el primer partit
Notícies Generals | 16/05/2013
El Nàstic de Tarragona es va enfrontar, ahir, contra el Sambenedettese BS durant la jornada inaugural de la Euro Winners Cup de Futbol Platja, que es celebra del 15 al 19 de maig a San Benedetto (ITA)

Els tarragonins, campions de la lliga espanyola de Futbol Platja 2012, van perdre per 4-8 davant del conjunt amfitrió, el Sambenedettese BS.

Els jugadors de Jordi Girol van començar avançant-se al marcador gràcies a un gol de Frutós, però la reacció italiana no es va fer esperar i en els següents tres minuts van marcar tres gols que van capgirar el partit. Tot i així, els catalans, abans del final del primer quart van aconseguir empatar el marcador amb un nou gol de Frutós i un altre de Parés.

Durant el segon temps, el Nàstic va poder tornar a igual l'avantatge que va aconseguir la Sambenedettese. Malgrat que el club català va aconseguir empatar un altre cop el marcador, els locals van sentenciar el partit marcant 4 gols més, deixant el definitiu 4-8 al marcador.

Amb aquesta derrota al primer partit de la classificació, el Nàstic haurà de sumar tots els punts restants per tal de tenir possibilitats d'avançar a la següent fase. Avui, els catalans s'enfronten al campió rus i campió del Mundialet de Clubs, el Lokomotiv de Moscú.