El Palau Blaugrana, la nova seu de la Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala
FS Notícies | 03/07/2018
Els quatre equips semifinalistes masculins i els dos equips finalistes femenins de la Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala han estat presents a la reunió on s’ha establert la nova seu per acollir aquesta Fase Final, de cara al proper mes de setembre.
El Palau Blaugrana, la nova seu de la Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala

A la seu central de la Federació Catalana de Futbol, a Barcelona, s’han convocat els quatre equips semifinalistes masculins i els dos equips finalistes femenins de la Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala 2018 per determinar la seu, els horaris i les semifinals d’aquesta Fase Final.

Així doncs, representants del Barça Lassa, del Industrias Santa Coloma, de l’Escola Pia Sabadell, de l’AE Penya Esplugues i del CD La Concordia, s’han reunit amb el director de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle, per començar a organitzar aquest esdeveniment.

Primerament, s’han posat sobre la taula les opcions de seu per acollir aquesta Fase Final de la Copa Catalunya Sènior masculina i femenina de Futbol Sala, sent el Palau Blaugrana l’escenari escollit, amb la conformitat de tots els clubs participants.

Continuant amb el format de les edicions anteriors, els partits d’aquesta Fase Final es divideixen en dos dies: el primer dia, se celebren les dues semifinals masculines i, el segon dia, tindran lloc les dues grans finals, primer, en categoria femenina i, a continuació, en categoria masculina.

Les dates assignades per la Fase Final de la Copa Catalunya Sènior masculina i femenina de Futbol Sala 2018 han estat el divendres 7 i el diumenge 9 de setembre de 2018.

A continuació, s’ha dut a terme el sorteig corresponent als dos partits de les semifinals masculines de la Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala, quedant emparellades de la següent manera:

SEMIFINAL PARTIT
1a SEMIFINAL ESCOLA PIA SABADELL - INDUSTRIAS SANTA COLOMA
2a SEMIFINAL AE PENYA ESPLUGUES - BARÇA LASSA

 

Així doncs, una vegada establerts els horaris de cada partit, el calendari previst per aquesta Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala 2018 és el següent:

DIVENDRES, 7 DE SETEMBRE DE 2018
19.00 hores 1a SEMIFINAL ESCOLA PIA SABADELL - INDUSTRIAS SANTA COLOMA
21.15 hores 2a SEMIFINAL AE PENYA ESPLUGUES - BARÇA LASSA
DIUMENGE, 9 DE SETEMBRE DE 2018
11.00 hores FINAL FEMENINA AE PENYA ESPLUGUES - CD LA CONCORDIA
13.15 hores FINAL MASCULINA 1r SEMIFINALISTA - 2n SEMIFINALISTA

1a semifinal: ESCOLA PIA SABADELL - INDUSTRIAS SANTA COLOMA2a semifinal:  AE PENYA ESPLUGUES - BARÇA LASSAFinal femenina: AE PENYA ESPLUGUES - CD LA CONCORDIAAixí doncs, amb aquesta Fase Final de la Copa Catalunya Sènior masculina i femenina de Futbol Sala s’obrirà la temporada 2018-2019.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.