El Parets estrena el seu palmarès a la Copa Catalunya Amateur en una final molt disputada
F. Amateur | 24/08/2019
Els del Vallès Oriental s’han imposat al Cubelles a la tanda de penals (4-2), després d’un partit intens, competit i amb diferents alternatives que ha finalitzat amb el resultat de 2 a 2.

PARETS, C.F.
4 2 - 2
2
CUBELLES, C.F.
Victor Vilarrasa, Sergio Giménez, Montpart, Cabriti, Sergio Sánchez ©, Carles Ferrer, Vallcorba, Oscar Reche, Alcoba, Pluvins i Calatrava. També han jugat: Moussa, Labiano, Albert Parias i Yalal.
Gerard Pedrosa, Biel Alfonso, Francisco Caparrós ©, Javier Pardo, David Kees, Miguel Sicília, Francesc Medina, Jan Casas, Ivan Valero, Nil Lorente i José Luis Pardo. També han jugat: Sergi Masana, Enfedaque, Van de Broek, Gerard Romeu i Moriano
Calatrava (1-1 22') Sergio Sánchez (2-1 37') Montpart (p) Yalal (p) Vallcorba (p) Labiano (p)

Pardo (0-1 3') Medina (2-2 p 43') Caparrós (p) Romeu (p)

Caparrós (51) i Romeu (83’)
TARGETES VERMELLES
Alcoba (77’)

Heaven Nuñez (àrbitre), Oscar Milé i Jordi Ortiz (assistents) i Pol Arenas (4t àrbitre).

Espectadors: 1.254 persones al Nou Municipal de Palamós.

La final de la Copa Catalunya Amateur ha començat molt moguda. Una aproximació perillosa del Parets que no ha trobat porteria i acte seguit gran jugada col·lectiva del Cubelles, que ha acabat amb el gol de José Luis Pardo. Els de Xavier Vilagut han seguit arribant a porteria d’un Parets que també ha buscat l’empat amb insistència. Just abans del quart d’hora l’àrbitre ha anul·lat un gol per fora de joc a Carles Ferrer que hauria suposat l’equilibri en el marcador. I la insistència ha tingut premi a l’equador de la primera part, amb el gol de l’empat de Calatrava aprofitant una sèrie de rebots, després d’una gran jugada de Sergio Giménez per l’esquerra.

A mesura que han anat passant els minuts, el Parets ha controlat més el partit i ha arribat amb perill a la porteria contrària. Sergio Sánchez, el capità de l’equip, ha completat la remuntada momentània posant el 2 a 1 al marcador amb un xut des de la frontal de l’àrea. Però abans d’acabar la primera part s’ha tornat a moure l’electrònic del Municipal de Palamós. Francesc Medina transformant un penal comès sobre Jan Casas, ha empatat pel Cubelles (2-2).

La segona part ha començat molt més calmada que la primera. El cansament s’ha fet notar als jugadors dels dos equips i el ritme ha estat força inferior, cosa que ha provocat que no hi hagués cap oportunitat clara en els primers deu minuts. Carles Ferrer amb un xut des de la frontal que ha sortit fregant el travesser ha tingut a l’equador de la segona part una gran oportunitat pel Parets.  A un quart d’hora pel final, l’àrbitre ha expulsat al paretenc Alcoba i a partir d’aquí, el Cubelles ha passat a dominar el compromís tenint dues bones ocasions que ha rebutjat amb seguretat el porter del Parets, Vilarrasa. Amb el resultat de 2 a 2 s’ha arribat al final d’un partit que s’ha hagut de resoldre a la tanda penals.

I des dels onze metres, la victòria ha estat pel Parets que no ha fallat cap del seus xuts. Per contra el Cubelles, n’ha errat dos i no ha pogut aconseguir el títol. Així doncs, el conjunt de Miquel Muñoz, estrena el seu palmarès en aquesta competició, en una final molt disputada que han gaudit els 1.254 espectadors que s’han donat. Entre les personalitats que han assistit a la final destaquen, el president de la Federació Catalana de futbol, Joan Soteras, el Secretari General de l’Esports, Gerard Figueras, El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer il’alcaldessa accidental de Palamós, Maria Puig Ferrer