El Peralada empata a Vigo i deixa l'eliminatòria oberta
Notícies Generals | 18/06/2017
L'equip empordanès ha dominat el partit davant el Rápido de Bouzas però ha encaixat l'1-1 al minut 88 de penal quan jugava amb un futbolista més.

El Peralada ha aconseguit un bon resultat al camp del Rápido de Bouzas (1-1) en el partit d'anada de l'última eliminatòria del play-off per pujar a Segona Divisió 'B'. El conjunt que dirigeix Arnau Sala ha dominat el primer temps davant d'un rival que ha tingut problemes per generar ocasions de perill. Al minut 32, el capità dels gallecs, Coti, s'ha introduït la pilota en la seva pròpia porteria quan intentava refusar un xut de Coro.

A la segona part, els de Patxi Salinas han canviat el plantejament per intentar anivellar el duel. Quan estava jugant millor, el Rápido de Bouzas s'ha quedat amb un jugador menys per l'expulsió d'Adrián al minut 58. El Peralada ha gaudit d'oportunitats per ampliar diferències, però no ha estat encertat en la definició. En el 86, Traoré ha comès penal per mans i Pereira ha transformat la pena màxima. El partit de tornada serà diumenge a les 18.15 hores a Peralada.