El Peralada es queda a les portes de l'ascens a Segona Divisió 'B'
F. Amateur | 25/06/2017
L'equip alt-empordanès empata 2 a 2 davant el Rápido de Bouzas i no assoleix l'ascens a la categoria de bronze pel valor dels gols a camp contrari.

El Peralada s'ha quedat a només un gol de pujar a Segona Divisió 'B' després d'empatar contra el Rápido de Bouzas (2-2). Amb l'1-1 de l'anada, a Vigo, els alt-empordanesos han quedat eliminats pel valor doble de les dianes a camp contrari. Els gallecs s'han avançat amb un xut ajustat de Carnero al minut 34. La reacció dels d'Arnau Sala ha estat immediata i Xavi Boniquet ha establert la igualada en la següent acció amb un toc de qualitat des de l'interior de l'àrea.

Quan només s'havien disputat vuit minuts del segon temps, el Peralada ha aconseguit capgirar el marcador amb un gran llançament de falta executat per Coro des del costat esquerre. No obstant això, els de Patxi Salinas no han llençat la tovallola i deu minuts més tard han marcat el 2-2, obra de Diz en aprofitar un refús de Gianni. Els gironins han gaudit d'ocasions clares per emportar-se la victòria, però no han trobat de nou el camí del gol. Així doncs, el Peralada continuarà una temporada més a Tercera Divisió Nacional.