El Prat aconsegueix la semifinal de la Copa Catalunya Absoluta després de derrotar al Nàstic de Tarragona per 1 a 0
Copes | 30/10/2019
L’AE Prat jugarà les semifinals de la Copa Catalunya Absoluta després de guanyar al Municipal de Sagnier al Nàstic de Tarragona per 1 a 0 .
Nàstic Tarragona

L’AE Prat jugarà les semifinals de la Copa Catalunya Absoluta després de guanyar al Municipal de Sagnier al Nàstic de Tarragona per 1 a 0 . Aquesta victòria de l’AE Prat, li dona el pas a les semifinals de la Copa Catalunya Absoluta que disputarà davant la UE Llagostera.

Óscar Yeste

El partit de quarts de final de la Copa Catalunya Absoluta s'ha decidit en els últims minuts del partit gràcies a un gol d'Arjona. Ha estat al minut 83, quan Alex Pla ha robat la pilota a la frontal de l'àrea, deixant-la enrere perquè Arjona rematés  batent  a Cheick. Un gol que li ha valgut el passi a la semifinal al Prat.

Badalona, Llagostera i L’Hospitalet han quedat exempts d’aquests quarts de final per sorteig, i passen directament a les semifinals. Aquestes es jugaran el 13 o 27 de novembre i les disputaran el Llagostera-Prat i L’Hospitalet-Badalona.

La directiva i delegada de l'FCF al Baix Llobregat , Paquita Linares, ha assistit a aquest partit de quarts de final de la Copa Catalunya Absoluta. La directiva ha estat acompanyada pel president de l'AE Prat, Luis Quiñonero, i el president del CF Terlenka Barcelonista, Josep Dolera, a qui ha fet entrega dels carnets de president de temporada.