El Prat supera el Tamaraceite i disputarà l’última eliminatòria d’ascens a Segona Divisió ‘B’
F. Amateur | 16/06/2019
El conjunt del Baix Llobregat tomba el bloc canari per 0 a 1 gràcies a un gol de Raíllo al minut 66 i l’aturada decisiva d’Andrés detenint un penal.

Oscar Yeste / AE Prat

L’AE Prat ha guanyat al camp del Tamaraceite canari per 0 a 1 en el partit de tornada i ha obtingut el passi per disputar l’última eliminatòria de la fase d’ascens a Segona Divisió ‘B’. Després del 0 a 0 de l’encontre d’anada, el conjunt pratenc ha exhibit la seva millor versió per doblegar un combatiu rival.

La primera part ha estat marcada per la igualtat a la gespa i les poques ocasions de gol per part d’ambdós equips. A la represa, el Prat ha posat una marxa més i, després de diverses arribades perilloses, Raíllo, al minut 66, ha fet el gol de la victòria. Quan quedaven pocs segons per al final, el Tamaraceite ha disposat d’un penal per anivellar el partit, però Andrés ha aturat la pena màxima. Així doncs, el Prat coneixerà aquest dilluns 17 de juny el seu proper rival en l’eliminatòria definitiva per ascendir a Segona Divisió ‘B’.