El president, present a la inauguració del nou Camp de Futbol Pedrasanta de Tremp
F. Amateur | 20/10/2018
En el seu primer acte a Lleida com a president de l’FCF, Joan Soteras ha assistit a la inauguració de les obres de millora i instal·lació de gespa artificial al Camp de Futbol Pedrasanta.
El president, present a la inauguració del nou Camp de Futbol Pedrasanta de Tremp

El president Joan Soteras, acompanyat del vicepresident i delegat a Lleida, Jordi Terés, ha aprofitat la jornada de dissabte per assistir a l’estrena del nou Camp de Futbol Pedrasanta, unes instal·lacions que comparteixen l’Escola de Futbol Tremp i el Club de Futbol Tremp. Tot i que el principal canvi que es pot observar és la substitució de la gespa natural per una d’artificial, l’Ajuntament de Tremp també ha dut a terme una sèrie d’adequacions a l’entorn al camp. D’aquesta manera, s’ha substituït la tanca perimetral que delimita el terreny de joc, s’ha construït una zona d’escalfament, s’ha instal·lat un nou sistema de reg i de canals de drenatge d’aigua als laterals i s’ha soterrat les línies d’enllumenat, entre altres mesures.

Després de la recepció institucional a l’Ajuntament, Soteras ha visitat el Camp de Futbol Pedrasanta, on s’ha descobert la placa commemorativa d’aquestes obres. En el torn dels parlaments, el president de l’FCF ha assegurat que “valorem molt positivament que un club centenari com el Tremp tingui un camp de gespa artificial. Sens dubte, aquest fet ajudarà a fer créixer el club i l’Escola de Futbol”.

A continuació, l’Escola de Futbol Tremp ha presentat els seus equips per a la temporada 2018-2019 a la nova superfície. Tot seguit, Soteras ha entregat una placa del centenari al CF Tremp, i una samarreta de la Selecció Catalana a la presidenta de l’Escola de Futbol Tremp, Anna Forradelles, al president del CF Tremp, Josep Maria Farré, a l’alcalde de Tremp, Joan Ubach, i al regidor d’Esports, Francesc Castells. Posteriorment, el CF Tremp ha disputat un partit contra el CE Oliana, corresponent a la jornada 8 del Grup 14 de Tercera Catalana.

A la visita també hi ha estat present el representant de la Federació Catalana de Futbol al Pirineu, Jordi Grau.

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.