El programa 'Impuls 23' augmenta la dotació per als clubs de Segona 'B' i Tercera
Notícies Generals | 07/09/2020
La RFEF destinarà 29M€ als equips de les dues categories, amb un increment del 4,7% en ajuts respecte la temporada passada.
El programa 'Impuls 23' augmenta la dotació per als clubs de Segona 'B' i Tercera

La Comissió Gestora de la RFEF ha aprovat el Programa 'Impuls 23' per a la nova temporada, amb un total de 29 milions d'euros, destinats als clubs de Segona 'B' i Tercera Divisió. Aquesta xifra suposa un augment del 4,7 per cent de la quantitat total del programa respecte a l'anterior temporada (increment de més d'1 milió d'euros), constatant el compromís de la Federació amb el futbol modest.

D'aquesta manera, tots els clubs de Segona Divisió 'B' i de Tercera Divisió que no siguin dependents o filials de clubs professionals, 450, tindran accés a aquestes ajudes, que a més, s'incrementen per cada partit disputat i per cada mes de competició. A més, en Segona Divisió 'B' s'incrementa la quantitat a percebre per participació i s'allibera el pagament per arbitratges per facilitar el rebre altres ajudes per aquest mateix concepte.

Aquestes ajudes seran abonades amb caràcter periòdic des de l'inici de la temporada, i a les mateixes s'uniran les del programa Pedrera de Valors, les ajudes per desplaçaments insulars (més d'1 milió d'euros), el programa de pilotes d'Adidas o el programa Scouting equips de Segona Divisió 'B'.TOTA LA INFORMACIÓ DE LA
LLIGA E-FUTBOL FIFA20 - PS4
A què esperes, inscriu-te ja!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.