EL RCD Espanyol disputarà els vuitens de final de la Copa del Rei
Copes | 05/12/2018
L’equip que dirigeix Rubi ha eliminat al Cadis al guanyar per 1 a 0 el partit de tornada disputat al RCDE Estadium, superant el resultat de l’anada (2-1). Un gol d’Hernán Pèrez a la segona part dona el pas espanyolista als vuitens de final de la Copa del Rei.
RCD Espanyol

La primera part ha finalitzat amb un empat a zero en el marcador del RCDE Stadium. El Cadis ha aconseguit mantenir la seva porteria sense cap gol blanc-i-blau, i fins i tot, han tingut algunes ocasions clares per avançar-se en el marcador. La bona actuació de  Mario Hermoso a la defensa i la falta de punteria dels davanters de l’equip que dirigeix Rubi  durant els primers 45 minuts, donaven opcions al Cadis de passar a vuitens de final de la Copa del Rei.

Al minut 6, una bona assistència de Leo Baptistao finalitza amb un xut col·locat de Darder que ha acabat amb la pilota fregant el pal de la porteria gaditana. Complets els primers deu minuts, només hi havia un equip que ha dominat al terreny de joc, el RCD Espanyol. Malgrat això, al minut 11 el Cadis ha tingut una gran oportunitat clara de gol, mitjançant Carrillo que sol en el segon pal llençava incomprensiblement fora.

Al 33’, una bona jugada de Perea es perd pel lateral de la porteria perica, i dos minuts després Hermoso evita el primer gol del Cadis que refusa des de la línia de gol.

L’Espanyol ha buscat el gol, i ha tingut una bona oportunitat a cinc minuts pel final de la primera part, però el xut de Baptistao se’n va als núvols. Fins a quatre remats espanyolistes , dos de Piatti, Puado i Baptistao no troben porteria.

A la represa, l’Espanyol ha tornat a dominar al Cadis com a la primera part, però al 49’ el porter Roberto ha tingut que fer una gran parada per evitar el primer gol dels grocs després d’un remat de cap de Carrillo. Baptistao i Piatti han tornat ha posar a proba a la defensa del Cadis, però el gols no han entrat. Primer el defensa Kejocevic i a continuació el porter David Gil ho han impedit.

La falta de punteria ha portat els nervis a la graderia del RCD Espanyol, però al minut 76, una excel·lent jugada de l’Espanyol per la banda esquerra, amb un bon centre de Pedrosa, la remata Hernán Pérez per aconseguir el primer gol del partit, i l’eliminatòria pel RCD Espanyol.

Però encara s’ha patit. A quatre minuts de l’afegit, primer perdona Darder i al 94’ gol del Cadis que ha estat anul·lat per fora de joc. L’Espanyol ha passat a vuitens de final de la Copa del Rei patint però superant el 2 a 1 que es va donar al partit d’anada.

El vicepresident de l’FCF, Joan Josep Isern, ha presenciat el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei entre el RCD Espanyol i el Càdiz CF que s’ha disputat al  RCDE Estadium.