La UE Llagostera es classifica per als 1/16 de la Copa del Rei
Notícies Generals | 16/10/2015
El Reus Deportiu fa història a la Copa del Rei i es classifica per als setzens de final de la Copa del Rei. El Llagostera també ha aconseguit la classificació. En canvi, el Nàstic de Tarragona ha quedat eliminat.

Fita històrica a Reus. I és que el seu equip de futbol s’ha classificat per als setzens de final de la Copa del Rei després de vèncer per 2 gols a 1 al Lleida Esportiu. La victòria, però, s’ha fet de pregar i és que ha arribat a la pròrroga, quan Edgar Hernández ha marcat el gol decisiu. Al minut 7 Vitor ha estat el primer en obrir el marcador. I als vint minuts de joc, Ekhi ha empatat el partit, resultat amb el que s’ha arribat al final del partit. Per aquest motiu, quan Hernández ha fet el segon gol local ha esclatat l’alegria a l’estadi municipal. El proper rival del Reus serà un equip de Primera Divisió que competeix a Europa.

Si la cara ha estat pel Reus, la creu l’ha tingut el Nàstic de Tarragona. Els de Vicente Moreno han caigut a Almeria pel mateix resultat, 2-1, i han quedat eliminats d’aquesta competició.

La UE Llagostera és l’altre equip català que s’ha classificat per als setzens de final de la Copa del Rei. Els gironins han guanyat al Saragossa per 1 gol a 2. Benja ha avançat als d’Oriol Alzina marcant al minut 13. Gairebé en el descans, al minut 43, Ángel ha empatat el partit. I s’ha hagut de jugar un minut del temps afegit perquè Ríos Rosas marqués el gol que ha tancat l’eliminatòria. D’aquesta manera, el Llagostera demà també estarà en el sorteig de la següent ronda que es realitzarà aquest divendres a les 12.00 hores a Madrid.

El president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, i el directiu i delegat de la FCF a Tarragona, Josep Vives, han presenciat en directe el duel entre el Reus i el Lleida.