El Reus Deportiu perd amb orgull
Notícies Generals | 02/12/2015
L’Atlètic de Madrid ha superat a un Reus Deportiu que ha lluitat fins al final per capgirar el marcador de l’anada dels setzens de final de la Copa del Rei (1-2).

El Municipal de Reus ha viscut una jornada història al rebre a un equip de Champions per disputar l’anada dels setzens de final de la Copa del Rei. L’Atlètic de Madrid ha vist com el conjunt reusenc, de Segona Divisió B del Grup 3, els ha posat en problemes quan, al minut 30, Fran Carbia ha inaugurat el marcador i ha provocat la bogeria de la graderia. Tanmateix, aquesta alegria ha durat només sis minuts, ja que Vietto ha empatat l’eliminatòria.

El Reus no ha defallit i ha lluitat cada pilota per inquietar el rival. Al minut 62, però, Saúl ha establert el definitiu 1-2 i els locals han començat a notar el desgast físic. Els afeccionats que han assistit al camp han pogut gaudir d’un Reus lluitador i entregat que ho ha intentat fins al final per capgirar el marcador. El partit de tornada es diputarà en el Vicente Calderón el dimecres 16 de desembre.

El president de la FCF, Andreu Subies, i el directiu i delegat de la FCF a Tarragona, Josep Vives, van presenciar el partit en directe amb la companyia del president del CF Reus Deportiu, Xavier Llastarri.