El Ripollet FS és fa amb la victòria en els darrers instants i es proclama campió de Catalunya
FS Notícies | 10/06/2018
Un emocionant duel s’ha vist a la final de la Copa Catalunya Prebenjamí de Futbol Sala entre l’Abrera CE i el Ripollet FS, la qual s’ha acabat decidint en els darrers instants, i ha proclamat al Ripollet campió.

ABRERA CE FUTSAL AUTOESCOLA MESVIAL
3 - 4
RIPOLLET FS
Xavier Amor, Nicolas Nieves, Ian Borrell, Javier Gamero, Alex Gil, Hugo Mateos, Xavi Alonso, Dani Gil, Jan Martinez i Aitor Quevedo
RIPOLLET FS
Biel Marin, Oscar Bayon, Victor Soto, Sergio Pérez, Ivan Yus, Marc Hidalgo, Quique Cantero, Alex Delcan, Aitor Yago i Aitor Ginés
(1a part) 1 – 0 Javier Gamero (18’); (2a part) 2 – 3 Nicolas Nieves (18’); 3 - 3 Javier Gamero (5’)

(1a part) 1 – 1 Alex Delcan (15’); 1 – 2 Alex Delcan (4’); 1 – 3 Victor Soto(12’); 3 - 4 Victor Soto (1’)
Rogelio Pacheco Gómez

Amb una afició molt entregada s’ha iniciat la penúltima final de la Copa Catalunya de Futbol Sala, corresponent a la categoria dels més petits, els Prebenjamins, on s’han enfrontat l’Abrera CE Futsal Autoescola Mesvial i el Ripollet FS.

La final Prebenjamí ha estat molt disputada per part dels dos equips, amb clares ocasions que s’han vist reflectides, molt ràpid, en el marcador. I és que a pocs minut de l’inici del partit un llançament de Javier Gamero, ha superat al porter del Ripollet per dalt i ha suposat l’1 a 0. El Ripollet no ha baixat els braços en cap moment i en poc més d’un minut a donat la volta al marcador, amb un doblet de l’Alex Delcan.

Gràcies a aquest fet, els de Ripollet s’han animat i no han deixat de pressionar i de prémer l’accelerador i, amb una recuperació a primera línia, el Víctor Soto, ha fet pujar l’1 a 3 abans d’arribar al descans.

La segona part ha començat amb una molt bona definició de Nicolas Nieves, jugador de l’Abrera que, ha ajustat molt més el marcador, deixant la final molt oberta.

Una falta a la frontal de l’àrea ha estat una bona oportunitat per poder empatar el partit. Ha estat el Javier Gamero qui, amb una magistral definició, ha igualat el marcador, a falta de 8 minuts.

Amb els dos equips amb 5 faltes, l’Abrera ha disposat d’una oportunitat per ficar-se per davant al marcador, però ha fallat el seu llançament. D’altra banda el Ripollet també ha tingut la seva oportunitat, a través d’un doble penal que el Victor Soto no ha desaprofitat i ha fet pujar el 3 a 4 definitiu que ha acabat donant la victòria al Ripollet FS, com a nous campions de Catalunya Prebenjamí de Futbol Sala.

A l’entrega de premis hi ha estat present el director de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle; els directius de l’FCF i de l’LCFS, Juan Carlos Hueto i Javi Lerma i el Seleccionador Prebenjamí, Jordi Barrero.