El Roses Platja revalida el Campionat de Catalunya Cadet davant el Vilanova
F. Platja | 15/07/2018
El Roses Platja ha guanyat el Platja Vilanova CF ‘B’ en una final Cadet que s’ha definit en el tercer quart gràcies a un hat-trick de Marc Borràs, revalidant el títol per tercer any consecutiu (3-2).

ROSES PLATJA
3 - 2
PLATJA VILANOVA CF 'B'
Pol Flor-Laguna, Aleix Curiel, Sergio Castilla, Soleiman Agbalou, Moussa Chaatouf, Soleiman Batis, Mauro Galli, Pol Britos, Riduan El Basri, Marc Borràs, Francisco Blanco, Soleiman Ouaichi.
Marc López, Enric Brunat, Alex López, Hugo García, Isey Romero, Marc Vall, Eric Balibrea, Christian Balibrea, Oscar Gesti, Eric Miró, Àngel Fernández, Iván Rubí.
Marc Borràs (1-0, 1’; 2-0, 5’; 3-2, 33’).

Eric Balibrea (2-1, 16’); Oscar Gesti (2-2, 31’).

Oscar Gesti (9’).
Jonathan Miguel Teruel i Alejandro Carrilo Vilchez (àrbitres principals) i Jesús Mira García (àrbitre assistent).

La final Cadet del Campionat de Catalunya de futbol platja s’ha decantat de seguida cap al Roses Platja. I és que Marc Borràs ha inaugurat el marcador en el primer minut del duel i poc després ha fet el segon des de la frontal de l’àrea. Tot i el resultat inicial, l’enfrontament s’ha igualat i el Vilanova ha buscat constantment la porteria rival. L’encert l’ha trobat en el segon quart amb un golàs d’Eric Balibrea en desfer-se d’un parell de defenses i retallar distàncies.  A partir d’aquí no hi ha hagut un dominador clar i la final s’ha convertit en anades i vingudes, buscant el factor sorpresa en uns contraatacs que no han trobat rematadors.

En l’últim quart, però, els dos equips s’han tornat a endollar i han posat una marxa més per intentar endur-se el títol. Primer ha estat Oscar Gesti qui ha empatat el duel rematant al segon pal i tot feia pensar en una èpica remuntada, però dos minuts després, en una falta propera al mig camp, Marc Borràs ha agafat els galons necessaris per marcar un hat-trick i donar el títol al Roses Platja. Amb poc temps de marge per tornar a igualar el partit, al Vilanova li ha faltat un punt de sort per tornar a trobar el gol, però el marcador ja no s’ha mogut i el Roses Platja ha revalidat el títol aconseguit l’any 2017 i 2016 en aquesta mateixa categoria.

L’entrega de premis l’ha realitzat el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol Josep Llaó; el Secretari de Junta i delegat a Tarragona, Josep Vives; i el regidor d’esports de l’Ajuntament de Torredembarra, Raúl García.